Aaaanna
Fanka BB :)
teoretycznie herbaty te owocowe też nie powinny być pite bo mają w składzie hibiskus a on działa wczesnoporonnie ale myślę że nie w ilości jedna herbata dziennie.Pokrzywa nie powinna być pita w ciąży bez konsultacji z lekarzem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teoretycznie herbaty te owocowe też nie powinny być pite bo mają w składzie hibiskus a on działa wczesnoporonnie ale myślę że nie w ilości jedna herbata dziennie.Pokrzywa nie powinna być pita w ciąży bez konsultacji z lekarzem.
heja który test dokładnie chcesz zrobić?
no ja też właśnie ten rozważam. Chyba kosztuje.ok 2 tys. prawda?hejNifty Pro.
Ja przed ciąża tez miałam dość często zapalenie pecherza:/ jestem już po 1 stracie wiec się denerwuje za każdym razem jak coś się dzieje ;/ 4 tyg temu bo bolało jak diabli teraz aż tak nie ale pije dużo soku z żurawiny i wody. Po cytrynę muszę jechać do sklepu bo mi się skończyła a piłam dużo bo sama woda mi nie wchodziW tej nie, w poprzedniej czułam kilka razy że może się rozkręcać i działałam szybko z wodą z cytryną. Nie musiałam brać leków w ciąży, mocz prawidłowy. Z tym że ja przed ciążą miałam dosyć często problemy z pęcherzem więc już wiedziałam jak to się zaczyna i kiedy zadziałać. Po ciąży o dziwo o wiele rzadziej mi się to zdarzało - może z 2 razy czułam że coś się święci i wjeżdżała woda z cytryna, nawet nie musiałam brać furaginy.
Ostrzegam tylko że to taka naprawdę kwaśna ta woda musi byćale chyba jednak nie mogę o tym mówić
![]()
O właśnie tego nie wiedziałam, bo na jedną filiżankę dziennie sobie pozwalam. Znalazłam różne artykuły teraz w internecie i jedne zalecają picie, a drugie zdecydowanie nie, więc póki co się wstrzymam i podpytam lekarza przy wizycie. DziękiPokrzywa nie powinna być pita w ciąży bez konsultacji z lekarzem.
Który masz tydzień ciąży ?Ja dzisiaj też już po wizycie, człowiek ma się dobrze, mierzy już 42mm, serducho bije 160 ud/min. dostałam zwolnienie na 1,5 tygodnia i leki na mdłości, jak nie pomoże to mam się w szpitalu położyć i może będzie lepiej. Jak powiedziałam że w poprzedniej ciąży mdłości mnie trzymały do 32 tygodnia, to stwierdził że musiałam mieć inne problemy (np gastryczne)bo przez ciążę aż tak długo bym nie miałano zobaczymy.
to ja dokladnie tak samo planuje na 11 tydzienjestem zapisana za tydzień, czyli wg OM na początek 11 tygodnia.
tak, u mnie cena chyba ponad 2200. Ale dokładnie nie pamiętam. A Ty kiedy byś rozważała zrobić ?no ja też właśnie ten rozważam. Chyba kosztuje.ok 2 tys. prawda?
Ja tez rozważam ale we wtorek mam prenatalne i jak na nich wyszłoby coś niepokojącego to wtedy dopierotak, u mnie cena chyba ponad 2200. Ale dokładnie nie pamiętam. A Ty kiedy byś rozważała zrobić ?