daria8809
Fanka BB :)
WitajDzień Dobrywitam się po 12 latach !
Mam 12 letnią córkę Oliwię, i aktulanie jestem w 11 tygodniu ciązy
Termin mam między 2-12.04)) Mam 39 lat więc troszkę się obawiam o zdrowie maluszka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajDzień Dobrywitam się po 12 latach !
Termin mam między 2-12.04)) Mam 39 lat więc troszkę się obawiam o zdrowie maluszka
![]()
Nie martw się. Moja mama urodziła moja siostrę w wieku 40 lat. Teraz młoda ma 14 lat. Dziecko od początku anioł, mało płakała, spala całe noce. Będzie dobrze. Byłam w wieku Twojej córki. I młoda to jedna z najważniejszych osób w moim życiu, mimo, że mamy innego ojcaDzień Dobrywitam się po 12 latach !
![]()
Czy wiadomo coś o tym wątku prywatnym ? Ja chyba poczekam aż powstanie bo widzę że dalej czytają i udzielają sie osoby które nie mają nic wspolnego z tematem![]()
hej!! To mamy trochę podobnieDzień Dobrywitam się po 12 latach !
![]()
dodałam wam taki wątek. Potem będzie łatwiej ogarnąć https://www.babyboom.pl/forum/temat/ekipa-do-watku-zamknietego-kwiecien-2023.120901/Ok, dostałam info od @aniaslu Potrzebuje 2 moderatorki i listę dziewczyn chetnych do prywatnego wątku, myślę więc że tu pod tym postem można się wpisywać..![]()
Dziękujędodałam wam taki wątek. Potem będzie łatwiej ogarnąć https://www.babyboom.pl/forum/temat/ekipa-do-watku-zamknietego-kwiecien-2023.120901/
Ok, dostałam info od @aniaslu Potrzebuje 2 moderatorki i listę dziewczyn chetnych do prywatnego wątku, myślę więc że tu pod tym postem można się wpisywać..![]()
Ja myśle, ze tamta grupa została utworzona, zeby było łatwiej znaleźć osoby chętne, ale to moderatorzy chyba będą robić listę ostateczna? Jesli się mylę to mnie poprawcieA kto się zgłosił do moderowania?
Zastanawiam się czy każdy kto pod tamtym postem napisze ze jest Chetny zostanie dopisany, bo może ktoś w ogóle z nami nie był, a chce od razu na prywatnya to tak trochę nie teges co?
Moge byc ja i jeszcze ktoras z dziewczyn, któraś Ania, ale zabijcie mnie, nie pamietam konkretnie jaki nickA kto się zgłosił do moderowania?
Zastanawiam się czy każdy kto pod tamtym postem napisze ze jest Chetny zostanie dopisany, bo może ktoś w ogóle z nami nie był, a chce od razu na prywatnya to tak trochę nie teges co?