reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Hej, no ja cały czas czekam na info.. nie wiem dlaczego tak długo to trwa....

Może któraś jeszcze napisze do @aniaslu ??

A wg to Dzień Doberek :-) Coś mi dzisiaj słabo i mi chłodno.. ale to już taki urok pogody,ochłodzenie itp.... I w pracy co chwile otwierają drzwi i wpuszczają te zimne powietrze... a słabo bo zjadłam tylko 2 małe kromki chleba po 5... a zaraz południe... no ale mój żołądek mowi jedzeniu nie...

A jak tam mija Wam dzionek ?? Ja powiedziałam kierowniczce w pracy o ciąży o oczywiście dałam jej zaświadczenie że mogę pracować:-) dobrze to przyjęła tylko muszę pogadać z nią na temat mojej umowy która kaczy mi się z dniem ostatniego lipca....
Napisałam o wątek :-) może zareagują - a już widzę ze dała znać ;-) niema tematu ;-)

Gratuluje wizyt ♥️♥️♥️
Myślałam nt Nifty, ale chyba poczekam tez do prenatalnych. A jest jakiś czas do kiedy to nifty mozna wykonać?
Powiem Wam, że dziś sobie mierze cukier i na czczo mialam 86, potem 1h po posilkach (zaryzykowalam tez i zjadlam chałkę z masełkiem i mlekiem) cukier mialam w normie, bo tak do 120. Mam nadzieję, ze mi tak zostanie, jeden stres byłby mniej... 😁

Dzięki Laski za wsparcie.
Nie wiem czy jeszcze trzyma mnie gorączka i cała ta szpitalna otoczka, ale naprawdę nie jest ze mną źle psychicznie. Podeszłam do tego zadaniowo. Przekonałam się ja i lekarze, że jednak moja macica walczy z ciążami i nie ma ratunku w trakcie ciąży.. przykre jest to, że tylu specjalistów nade mną i nikt nie ma pomysłu, na te moje lawiny skrzepów. Zaczęłam ronić i od razu skrzepy zastopowały 🤷‍♀️, tylko krew.
przykro mi 😢😢❤️ trzymaj się i powodzenia ❤️

reklama
Na prywatnym będzie można napewno przesiać osoby które się tu nie udzielały.. Można nawet przewertować kilka stron na tym wątku i będzie wiadomo kogo trzymać a kogo nie..
Aniaslu pewnie czeka aż dziewczyny skaczą się wpisywać..

A tak na marginesie..też Was boli kręgosłup w odcinku ledzwiowym ?? Ja dziś leciałam do gina bo mnie właśnie zaczął boleć i bałam się że coś jest nie tak... wolałam dmuchać na zimne bo do tego bolało mnie w okolicach jajników...

Ale na szczęście dzieciaczek ma się dobrze. Musiałam się przedzwignac bo rano miałam na rękach moje dziecko które wagę już ma :-) I jak tu się oszczędzać w drugiej ciąży?? No nie da się...ale dostałam dodatkowo do Luteiny Duphaston...

A i dostałam skierowanie na prenatalne. W poniedziałek będę dzwonić i się zapisywac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry