Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam ochoty na żadna dyskusję z Tobą. Czego Ty nie rozumiesz...
To po co w kółko odpisujesz na moje posty?
Nie mówiąc już o tym, że zadałam normalne pytanie![]()
A będziemy robić tabelki? Z tygodniami i wiekiem mamy? Terminem?
Ja bym dała szanse też nowym osobom, które będą chciały dołączyć. Można ustalić, że jeżeli ktoś się nie będzie udzielał to zostanie usunięty z grupy. Mogę też podesłać Ci zdjęcie takiej tabelki jak na moich sierpniówkach to wyglądaWłaśnie zrobiłam listę. Zgłosiło się 29 osób, wybrałam 25 które się udzielają trochę dłużej niż 3-5 postów. Co Wy na to?
@Kimiko coś takiego np. Jak będzie już wątek prywatny to wtedy każde coś o sobie napisze i będzie można zrobić. W ostatniej rubryce jest data urodzenia dziecka
Zobacz załącznik 1444109
u mnie koniec 12tc i 0,5kg do przodu mimo niechęci do jedzenia i wymiotów (tyle że u mnie raczej treścią żołądkową)Kochane kobietki a jak stoicie z wagą? W lipcu przed ciążą ważyłam około 67 później się zaczęło wymioty, mniejszy apetyt, nie mam chęci na co kolwiek. Na badaniu 31.08 ważyłam 64 a dziś juz 62. Skończyły mi się wymioty ale niechęć do jedzenia zostałajakieś rady?
SuperWłaśnie zrobiłam listę. Zgłosiło się 29 osób, wybrałam 25 które się udzielają trochę dłużej niż 3-5 postów. Co Wy na to?