reklama

Kwietniowe mamy 2023

Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu💓.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze:).
Kochana tak bardzo mi przykro 😢😢😢 trzymaj się

reklama
Znowu wyśmiewanie chorób psychicznych?
Daj spokój to już było :)
Jakich chorób psychicznych?
Czy pytanie czy coś bierzesz to przytyk wyśmiewania chorob psychicznych? Otóż nie.
Piszesz tak dziwaczne rzeczy, że w głowie się nie mieści. Myślisz, że opieka będzie sprawdzała wątek kwietniowe mamay 2023 to uważasz nas za patologię?

Po co Wy jej odpisujecie? 🙈😂
Miłego weekendu dziewczyny, dużo spokoju i uśmiechu na twarzy 😁😉🤗
Ja spadam na zakupy bielizny, bo cycki zaczynają żyć swoim życiem ostatnio 😂😂
a masz jakieś do polecenia?
Ja do tej pory noszę głównie miękkie bo jeszcze czasem karmie córkę ale wyglądają tragicznie.
Na początek miałam bardzo dobre z Madeli. I jeden z Esotique taki na fiszbinach ( ale nie nadawał się jak przyszedł nawał).

Ja do tej pory noszę głównie miękkie bo jeszcze czasem karmie córkę ale wyglądają tragicznie.
Na początek miałam bardzo dobre z Madeli. I jeden z Esotique taki na fiszbinach ( ale nie nadawał się jak przyszedł nawał).

Ja poki co nosze z esotique, jak mnie zaczną uwierać to będę kupować bez fiszbin, ale ze sztywna miska.

Ja na razie chcę tylko kupić jakiś większy rozmiar 😊 ja z tych niedoświadczonych ;) to mój pierwszy dzieciaczek 🙂

reklama
Jakich chorób psychicznych?
Czy pytanie czy coś bierzesz to przytyk wyśmiewania chorob psychicznych? Otóż nie.
Piszesz tak dziwaczne rzeczy, że w głowie się nie mieści. Myślisz, że opieka będzie sprawdzała wątek kwietniowe mamay 2023 to uważasz nas za patologię?

Pytasz co biorę w domyśle, rozumiem że leki.
Ja tam się nie wstydzę, że tak biorę leki antydepresyjne :)
Mam nadzieję, że usatysfakcjonowało Cię to i możesz się teraz pośmiać :) z koleżankami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry