KasiaF92
Fanka BB :)
Tak!! A myślałam ze tylko ja tak mamMi też pryszcze wyskakują. Na razie jakieś pojedyncze, ale mam wrażenie, że połowa siedzi pod skórą.
Czy wam też tak szybko rosna włosy na nogach?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak!! A myślałam ze tylko ja tak mamMi też pryszcze wyskakują. Na razie jakieś pojedyncze, ale mam wrażenie, że połowa siedzi pod skórą.
Czy wam też tak szybko rosna włosy na nogach?![]()
Tak ja mam rano pobranie krwi a później UsgA odnośnie do PAPPA - krew pobierajcie tego samego dnia, w którym macie USG?
Dziękuję. Mam nadzieję,że w końcu mi się uda. Mam 25 lat. Mój mąż ma 28. Nie ukrywam ,że już byśmy chcieli mimo młodego wieku. Rodzina jest dla nas bardzo ważna. Mam w nim duże wsparcie. Oboje wierzymy ,że będzie dobrze. Powodzenia na prenatalnych.Hejcieszę się ze udało ci się zajść mimo strat
ja tez jestem po stracie i również na heparynie. Strasz chyba zostanie do końca ciąży ale z wizyty na wizytę jest trochę lepiej bo mija ten najgorszy okres
Jutro mam prenatalne plus pappa i tez się denerwuje nimi
No ale trzeba wierzyć ze będzie dobrze
Trzymam za ciebie kciuki
![]()
Dziękuję. Obyś miała rację.Wysyłam wirtualne przytulaski. Łatwo sie mówi ale sama wiem jakie nakręcanie się na negatyw jest złe. Tutaj każda na każdą mocno trzyma kciukiw kwietniu albo może juz w marcu będziemy się cieszyć naszymi dziećmi
trzeba wierzyć, że będzie dobrze
![]()
Ja miałam badania w piątek (11+1) i Pani doktor mówiła ze mogę na następne wizyty Juz z mężem przychodzić a usg już miałam przez brzuchCzyli będziemy się wspierać duchowo.
Dziewczyny myślicie, czy mój partner może ze mną na badania jutro iść? Bo chce, a ja nie wiem czy lekarz pozwoli mu wejść. Nie wiem czy to będzie usg już przez brzuch.
U mnie jest tak, ze jak coś wyjdzie nie tak na pappa+usg to NIPT jest za darmo wiec mam taką samą strategieJa dostałam skierowanie na Pappa i Usg. Rozmawiałam ze swoja Panią doktor i mówiła ze oba badania są ważne. Mam je jutroz mężem stwierdziliśmy ze jeśli po nich wyszłoby coś niepokojącego to zrobiłby nifty dodatkowo.
Tak, najpierw krew później idziemy na USGA odnośnie do PAPPA - krew pobierajcie tego samego dnia, w którym macie USG?