Kinnia95
Fanka BB :)
Jeszcze zanim zaszłam w ciążę, to bardzo chciałam córeczkę. Teraz jest mi to chyba obojętne. Najważniejsze żeby było zdrowe. A najlepiej chciałabym córeczkę i synkaMoże będzie to tak jak u mnie było przy pierwszej ciąży![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze zanim zaszłam w ciążę, to bardzo chciałam córeczkę. Teraz jest mi to chyba obojętne. Najważniejsze żeby było zdrowe. A najlepiej chciałabym córeczkę i synkaMoże będzie to tak jak u mnie było przy pierwszej ciąży![]()
No wiadomo, ze obojetnieJeszcze zanim zaszłam w ciążę, to bardzo chciałam córeczkę. Teraz jest mi to chyba obojętne. Najważniejsze żeby było zdrowe. A najlepiej chciałabym córeczkę i synkanajlepiej od razu
moj mówi, że mam się w głowę puknąć
![]()
Bo dziewczynka to sukieneczki, spineczki, kiteczkiNo wiadomo, ze obojetnieale ja tak widzę u siebie takie dwie słodkie dziewczynki
ale jak będzie chłopiec to będzie miała braciszka, chociaż ona mówi tez tylko o siostrze, ale tez staram się jej tłumaczyć, ze to obojetnie. Brat tez jest fajny ;D Mimo, ze tak naprawdę ona jeszcze nie wie, ze coś się szykuje, ale tak sobie czasem rozmawiamy
Póki co najważniejsze, zeby było wszystko w porządku i zebysmy dotrwali do tego kwietnia![]()
Dziewczynka to też histerię, fochy i dramyBo dziewczynka to sukieneczki, spineczki, kiteczkiu mnie w rodzinie to każdy mówi, że będzie dziewczynka
ale dla mnie byle zdrowe. A do kwietnia to ja osiwieje.
Mi dla dziewczynki podoba się najbardziej Dominika i Lena. Chociaż też mam w głowie Marcelinę i Gabrysię. No ale dla chłopaka mam pusto. Szymon też mi się podoba. Ale mojemu średnio. Ogólnie imiona dla chłopców mi się jakoś srednio podobają. Gabriel też mi się podoba. Gabryś. Tak ładnie.Ale tu dzisiaj miło
My mówimy do brzucha Ola, choć wiadomo, że nic niewiadomojedno marzenie, żeby było zdrowe, a jak będzie chłopczyk, to będziemy budować drużynę piłkarską
podoba mi się jeszcze Olga, kiedyś podobało mi się Basia, ale nie Barbara. Dla chłopca Szymon, ale tatusiowi się nie podoba. Dla młodszego synka imię jakoś do nas przyszło gdzieś w połowie ciąży, bo ostre dyskusje były i zero kompromisu. Więc teraz liczę się z tym, że jeszcze różnie może być
![]()
Ja daleko szukać nie muszę, bo moja siostra ma 14 lat i aktualnie mieszkamy razemDziewczynka to też histerię, fochy i dramymam dwie w rodzinie i niby bym chciała, ale.jak na nie patrzę, to trochę się boję
![]()
Jeśli lekarz mówi, że jest dobrze, to nie ma co się doszukiwać, a tymbardziej porównywać! Do końca jeszcze daleko i tym sposobem osiwiejesz do kwietnia. Musi być dobrzeMnie sie podoba Laura i Wiktoria. Jak bedzie dziewczynka to chyba Wiktoria, noo bo to tak symbolicznie...
A dla chlopca tez jakos nic mi sie w 100% nie podoba.
Jestem po wizycie! Fasolka rosnie, nadal tydzien rozjazdu, wiec chyba juz przestalam sie tym martwic. Wg usg jestem w 9+1, dostalam skierowanie na prenatalne na NFZ, bo mam ten zespół antyfosfolipidowy i lekarka powiedziala ze to powinno wystarczyc do refundacji. Dostalam tez skierowanie na badania krwi, duzo tego, bo i watrobowe i jakies kwasy moczowe.. no ale fajnie ze chce mnie tak przebadac. Dodatkowo powiedziala, ze po tych badaniach prenatalnych polozy mnie na oddzial, żeby jakies dokladniejsze badania z tym zespolem porobić, takze super. Nie moge wyjść z podziwu ze tak mnie przygarnela i to na NFZ. Byłam u niej raz na prywatnej wizycie i mnie przekierowala do siebie do poradni patologii ciąży.
Martwi mnie tylko niskie tetno, bo dzis bylo 121, mowi ze to spoko, ze jest w normie i sie jeszcze rozkreci, ale jak tak czytam, ze u Was jest po 170 to jednak sie martwie, no ale nic nie poradze na to![]()