wronska-marta
Początkująca w BB
Usg wyszło książkowoA jak wyszło USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Usg wyszło książkowoA jak wyszło USG?
Jak USG wyszło dobrze to myślę że nie masz czym się martwić. Wiele kobiet nie robi nifty i pappyUsg wyszło książkowo
Na spokojnie ten 1% szansy jestUmówiłam się na amniopunkcję, położna którą mnie zapisywała uświadomiła mi że przy takim wyniku nifty 1>20 nie zdarzyło im się żeby się pomylili . I moja nadzieja umarła
Wiem, ze to pewnie żadne pocieszenie, ale jednak nifty nie daje 100% pewności i jednak ktoś music być w tym marginesie błędu. To nadal tylko wyliczone ryzyko. Na Twoim miejscu tez zdecydowałabym się na amnIo. Na kiedy masz termin amno? Trzymam mocno kciuki, odezwij się co u CiebieUmówiłam się na amniopunkcję, położna którą mnie zapisywała uświadomiła mi że przy takim wyniku nifty 1>20 nie zdarzyło im się żeby się pomylili . I moja nadzieja umarła
Umówiłam się na amniopunkcję, położna którą mnie zapisywała uświadomiła mi że przy takim wyniku nifty 1>20 nie zdarzyło im się żeby się pomylili . I moja nadzieja umarła
Przykro mi bardzo ...Gonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją
Mam 33 lata . Na usg wszytko ok. Test Nifty nie pozostawia zludzeńA ile masz lat ? Kurcze trzymam kciuki żeby jednak okazało się że dziecko zdrowie. W takiej sytuacji też bym się zdecydowała na amniopunkcję.
No nie do końca to tylko statystyka i ryzyko. Badane jest wolne dna dziecka - więc jest to badanie bardzo czułe . W Stanach z info od znajomej wiem, że nawet nie robią pomiarów przezierności czy pappa ( tu jest tylko od razu test nipt bo pappa jest kompletnie niemiarodajne - wystarczy wiek powyżej 35 lat i ryzyko leci do góry ). Mi lekarz kazał zrobić Pappa tylko dla innych marketów a aby określić ryzyko wady kazał mi zrobić test typu nipt ( nifty pro, sanco czy panorama). Oczywiście w sytuacji jak jest wysokie ryzyko trzeba wykonać aminopunkcje. Zdarzają się sytuacje, że łożysko ma wadę a dziecko jest zdrowe. Czytałam o takiej sytuacjiWiem, ze to pewnie żadne pocieszenie, ale jednak nifty nie daje 100% pewności i jednak ktoś music być w tym marginesie błędu. To nadal tylko wyliczone ryzyko. Na Twoim miejscu tez zdecydowałabym się na amnIo. Na kiedy masz termin amno? Trzymam mocno kciuki, odezwij się co u Ciebie![]()
Wynik nifty jest niepokojący. Ja zdecydowałabym się na amniopunkcje z mikromacierzamiGonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją