reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Ja też robiłam dodatkowo test Harmony, pierwszy wynik niewyszedl bo było za mało dna dziecka w mojej krwi... musiałam powtarzać badanie. Drugi wynik ok, niskie ryzyka.
Trzymam kciuki za pozytywne wieści!!

Ja dziś stresik bo wleciał we mnie w domu rozpędzony 7-latek. Nie wiem czy obserwować czy jechać do lekarza. Mocno mnie nie uderzył ale jednak uderzył. Wizyta dopiero za półtora tygodnia ehh

A ja dziewczynki czuję się tak normalnie że nie wiem czy wszystko jest ok czy powinnam się martwić. Nawet zaparć już nie mam 🙈 więcej energii, mniejsze mdłości, brzuch mniej wystaje ( ale to pewnie dlatgo, że zaparć już nie mam ) ...dziś 14+1.. Jedynie co nowego to zgaga, bekanie ( odbija mi się jak nigdy 🙉) i bolesne sutki🙈

Nie wiem czy to ruchy ale od kilku dni czuję coś w brzuchu. Nie pamiętam już jak to było z synkiem. Ale chyba czuję już ruchy:) 16 tydz.
Ja też bardzo wcześnie zaczęłam czuć lekkie " bulgotanie" które na początku zignorowałam, bo to był dopiero początek 17 tygodnia. Teraz jestem 18 tydzień i mały tam chyba tańczy 😂 na USG wyszło, że był obrócony pupą do góry i tam gdzie czułam ( koło pępka) akurat ma pięty 🕺

A ja dziewczynki czuję się tak normalnie że nie wiem czy wszystko jest ok czy powinnam się martwić. Nawet zaparć już nie mam 🙈 więcej energii, mniejsze mdłości, brzuch mniej wystaje ( ale to pewnie dlatgo, że zaparć już nie mam ) ...dziś 14+1.. Jedynie co nowego to zgaga, bekanie ( odbija mi się jak nigdy 🙉) i bolesne sutki🙈
Miewam takie dni, niestety nie często. Muszę się wtedy pilnować, żeby nie przegiąć z aktywnością, bo wydaje mi się, że mogę góry przenosić. Korzystaj i pamiętaj, żeby się jednak oszczędzać 🙂

Miewam takie dni, niestety nie często. Muszę się wtedy pilnować, żeby nie przegiąć z aktywnością, bo wydaje mi się, że mogę góry przenosić. Korzystaj i pamiętaj, żeby się jednak oszczędzać 🙂
No ja właśnie ostatnio często i się martwię czy wszystko ok 🙈 ... Bardzo muszę uważać bo mam krwiaka - także głównie i tak leżę ..a tak marzy mi się jakiś wyjazd😔...w środę USG. Mam nadzieję, że z dzidzia dobrze...i że krwiak się wchłonął ♥️

reklama
Ja też bardzo wcześnie zaczęłam czuć lekkie " bulgotanie" które na początku zignorowałam, bo to był dopiero początek 17 tygodnia. Teraz jestem 18 tydzień i mały tam chyba tańczy 😂 na USG wyszło, że był obrócony pupą do góry i tam gdzie czułam ( koło pępka) akurat ma pięty 🕺
Ja wczoraj na wieczór czułam takie dziwne łaskotanie w brzuchu.. Trudno mi wierzyć, że to dziecko bo z om mam 14 +1 ...z USG 14+6 więc to chyba za wcześnie ...ale może to ono ...bo nigdy czegoś podobnego nie czułam 🙉😮🤪

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry