reklama
lpmagda
Fanka BB :)
To też macie niezła zagwózdkęJa od lat mam wybrane imię dla dziewczynki: Nina. Z imieniem dla chłopca ciężej. Poza tym mieszkam w Irlandii, z mężem Irlandczykiem więc szukamy imienia po angielsku. Na tapecie jest : Tom - mąż zaproponował, że niby skrót od tomatobo przez pierwsze trzy miesiące ciąży jadłam tylko zupę pomidorową
, Luke, Josh, Chris. Jeszcze żadne imię mnie nie urzekło jakos
![]()

prawdopodobnie brzuszek się rozciąga, też takie kłucia mam, mówiłam gin w tym tygodniu i powiedziała, że jest ok (u mnie dziś 18+5)Dziewczyny ja dzisiaj mam dokładnie 16+0 tc., sporo już przeszłam, więc teraz ciągle się czymś stresujedlatego chciałam zapytać czy też odczuwacie takie ukłucia, delikatne ciągnięcia w dole brzucha ( nie często i mało bolesne ) ??
Ok, to Wasza decyzja, w mojej opinii to nadal subiektywna selekcja.
Ale większość dziewczyn na wątku zamkniętym to popiera. I od początku była informacja że zostaną dodane tylko te osoby które się udzielają

Dziewczyny ja dzisiaj mam dokładnie 16+0 tc., sporo już przeszłam, więc teraz ciągle się czymś stresujedlatego chciałam zapytać czy też odczuwacie takie ukłucia, delikatne ciągnięcia w dole brzucha ( nie często i mało bolesne ) ??
Kłucia, ciągnięcia i boli mnie w kroczu więc pewnie to od spojenia łonowego. No wszystko się rozciąga więc ma prawo tak być

Kimiko
Moderator
Zgagi nie mam, na szczęście.A jak.sie czujesz po magne, mi kiedyś było po nich strasznie nie dobrzena wymioty i odbijalo mi się.
Dziewczyny macie zgage?
Tez biorę magne B6 forte, bo mi brzuch twardnieje i czuje takie ciągnięcia.
Dziękuję!! Uspokoiłaś mnieprawdopodobnie brzuszek się rozciąga, też takie kłucia mam, mówiłam gin w tym tygodniu i powiedziała, że jest ok (u mnie dziś 18+5)

reklama