Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od kawy mnie odrzuciło ale herbatę pijam, chociaż ograniczyłam. Zdarza mi się napić coli bo pomaga na mdłości trochę plus jakoś tak nie mogę ugasić pragnienia samą wodą a non stop chce mi się pić@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie?
Kawę piję ale słabszą niż wcześniej bo mi już nie smakuje, herbaty zawsze owocowe piłam więc tu się nic nie zmieniło@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Jesli masz ochotę to można pic, oczywiście nie w przesadnych ilościach. Ale jedna czy dwie nie powinny zaszkodzić. Mnie w pierwszej ciąży odrzuciło od kawy. Teraz tez nie pije, ale generalnie gdy jestem przeziębiona jakoś wole herbatę. Zobaczymy czy jak to minie wróci ochota na kawe czy już nie ;P@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Napewno powinno być więcej jak u mnieTez się nie nastawiam że będzie dużo więcej widać. Ale to będzie 5+2
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.Napewno powinno być więcej jak u mnieu mnie był jedynie malutki punkcik. Liczę na to, ze na kolejnej wizycie będzie już coś więcej
O której masz wizyte? Bo ja tez idę w poniedziałek
![]()
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.