Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kawy mnie odrzuciło ale herbatę pijam, chociaż ograniczyłam. Zdarza mi się napić coli bo pomaga na mdłości trochę plus jakoś tak nie mogę ugasić pragnienia samą wodą a non stop chce mi się pić@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie?
Kawę piję ale słabszą niż wcześniej bo mi już nie smakuje, herbaty zawsze owocowe piłam więc tu się nic nie zmieniło@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Jesli masz ochotę to można pic, oczywiście nie w przesadnych ilościach. Ale jedna czy dwie nie powinny zaszkodzić. Mnie w pierwszej ciąży odrzuciło od kawy. Teraz tez nie pije, ale generalnie gdy jestem przeziębiona jakoś wole herbatę. Zobaczymy czy jak to minie wróci ochota na kawe czy już nie ;P@Paw2021 bardzo się cieszęjuż na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej
.
Napewno powinno być więcej jak u mnieTez się nie nastawiam że będzie dużo więcej widać. Ale to będzie 5+2
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.Napewno powinno być więcej jak u mnieu mnie był jedynie malutki punkcik. Liczę na to, ze na kolejnej wizycie będzie już coś więcej
O której masz wizyte? Bo ja tez idę w poniedziałek
![]()
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.