Darina87
Fanka BB :)
Oby ale mnie wtedy w nocy tak zabolało i już się nie odezwało. Z niecierpliwością czekam na wizytę 31. Mam tyle pytań do lekarza, że chyba mnie wykopie sam z gabinetu![]()
Pytaj do oporu, ja zwykle zapominam o co chciałam zapytać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby ale mnie wtedy w nocy tak zabolało i już się nie odezwało. Z niecierpliwością czekam na wizytę 31. Mam tyle pytań do lekarza, że chyba mnie wykopie sam z gabinetu![]()
@sara.woj gratulacjei witamy
@Serio pije 1-2 kawy dziennie ale takie raczej słabe![]()
@Lena1984 oo super, a moge zapytać jesli to nie tajemnica do którego lekarza chodzisz?![]()
No i ja jestem po wizycie, jest pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowym, lekarz mowi ze na ten moment wszystko ok. Dostalam neoparin, acard mam brac dalej, luteine, eurythox no i czekamy na dalszy rozwoj sytuacji. Takze zaraz sie zaczynam dzgać![]()
Mnie do 35 duzo nie brakuje, no ale nic mi sie nie nalezy na nfz. bede robic nifty albo sanco bo juz jednak nie pierwsza młodość![]()
Cześć. Witam się z wami i jaObecnie 5+2, termin na 24 kwietnia
![]()
Pierwsza ciąża o którą staraliśmy się troszkę ponad rok.
Wczoraj byłam na pierwszym USG aby sprawdzić czy nie pozamaciczna, pęcherzyk w macicy jest jednak mam pewne inne obawy. Na jajniku z którego była owulacja wyrosła torbiel.. która mnie czasem pobolewa, ciągnie.. lekarka powiedziała aby się nią nie przejmować, że nie jest groźna.. ze będziemy obserwować i mam spokojnie czekać do kolejnej wizyty aż będzie serduszko (8.09). Co wy myślicie o tej torbieli ? Czy któraś z was też ma ? Pierwszy raz mam takie coś.. zupełnie nie wiem czy jej ufać i czy na pewno się nie martwić..
Jak lekarka mówi, żeby sie nie przejmowac to moze faktycznie jest to niegroźne, moze sie do nastepnej wizyty wchłonieCześć. Witam się z wami i jaObecnie 5+2, termin na 24 kwietnia
Pierwsza ciąża o którą staraliśmy się troszkę ponad rok.
Wczoraj byłam na pierwszym USG aby sprawdzić czy nie pozamaciczna, pęcherzyk w macicy jest jednak mam pewne inne obawy. Na jajniku z którego była owulacja wyrosła torbiel.. która mnie czasem pobolewa, ciągnie.. lekarka powiedziała aby się nią nie przejmować, że nie jest groźna.. ze będziemy obserwować i mam spokojnie czekać do kolejnej wizyty aż będzie serduszko (8.09). Co wy myślicie o tej torbieli ? Czy któraś z was też ma ? Pierwszy raz mam takie coś.. zupełnie nie wiem czy jej ufać i czy na pewno się nie martwić..
zaparcia to jak żelazo przyjmujesz, aw ciąży często żelaza brakuję mi szczególnieHaha, ja mam takie wzdęcia, że szok. Ale ja ps początku mam problemu z układem pokarmowym. Boje się jedynie zaparc, bo słyszałam że w ciąży to norma.
A ja z Zielonej Góry![]()
Jak lekarka mówi, żeby sie nie przejmowac to moze faktycznie jest to niegroźne, moze sie do nastepnej wizyty wchłoniewitamy i gratulujemy
![]()
Ja też mam mega wzdęcia, ale u mnie jest jeszcze problem z rozejściem miesni prostych brzucha po poprzedniej ciąży i ten bebzon wyglada jak flakChodzilam do fizjo uro-gin, potem olalam troche temat i teraz wygladam jak w 4-5 miesiacu..
![]()
Najwyzej bedziemy sie szybciej w kolejke wpychaćTeż mam flaczka z rozstępami, ale kuźwa ja chyba też jak 4 miesiąc![]()
Nie. Nie. Zuzel to nie moja bajkazaparcia to jak żelazo przyjmujesz, aw ciąży często żelaza brakuję mi szczególnie
Hmm żużlem się interesujesz?
Nie. Nie. Zuzel to nie moja bajka![]()