reklama
Kinnia95
Fanka BB :)
Moja babcia zawsze mówiła, że jak cera idealna to będzie chłopak, a jak z wypryskami to dziewczynkaWłosy wypadają wypadają przy myciu, czesaniu. Z natury mam gęste włosy wiec myślę, że nie będzie tak źle. Ale cera? Jak u modelkiZawsze miałam jakieś wypryski jak nastolatka a teraz idealna cera.

No to przy pierwszej ciazy mi sie sprawdziloMoja babcia zawsze mówiła, że jak cera idealna to będzie chłopak, a jak z wypryskami to dziewczynkatakie zabobony.
![]()

Misia911
Chyba bym zwariowała ze szczęścia gdyby się sprawdziłoMoja babcia zawsze mówiła, że jak cera idealna to będzie chłopak, a jak z wypryskami to dziewczynkatakie zabobony.
![]()

Kinnia95
Ja po cichu liczę, że będzie dziewczynkaChyba bym zwariowała ze szczęścia gdyby się sprawdziło![]()

angela8901
A ja mam takie pytanie czy robicie/robilyście przy USG genetycznym dodatkowo badania z krwi?
mmmm.
Chodzi o test PAPPA, czy np. Nifty? Ja ostatecznie planuje zrobić pierwsze z wymienionych badań, a gdy będzie coś budziło wątpliwości to wykonam NiftyA ja mam takie pytanie czy robicie/robilyście przy USG genetycznym dodatkowo badania z krwi?

angela8901
PappaChodzi o test PAPPA, czy np. Nifty? Ja ostatecznie planuje zrobić pierwsze z wymienionych badań, a gdy będzie coś budziło wątpliwości to wykonam Nifty![]()
mmmm.
Jeżeli chodzi o PAPPA to akurat od samego początku byłam pewna, ze je będę robiła. Jak rozumiem masz wątpliwości ?Pappa
reklama
angela8901
Tak,bo naczytałam sie że często zdarza się że wychodzi źle,szacuje jedynie ryzyko wystąpienia wady,a później i tak trzeba pogłębić diagnostykę. Mój lekarz mówi że jeśli wynik USG budziłby jakieś wątpliwości to warto go zrobićJeżeli chodzi o PAPPA to akurat od samego początku byłam pewna, ze je będę robiła. Jak rozumiem masz wątpliwości ?