Majorkaaaa
Fanka BB :)
Tak jeszcze odnośnie mdłości... Przejrzałam kalendarz i w poprzedniej ciąży zaczęły mi się 2 tygodnie po terminie @, jak będzie tak samo to mam jeszcze tydzień względnego spokoju
Oby było inaczej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sciagnelam sobie na wyprobowanie trzy: HiMommy, ciaza+ i preglife. W ciaza+ jest najwiecej porownan jakiej wielkosci jest obecnie dzieckoHejka wszystkim w nowym tygodniu
Ja dziś się obudziłam taka osłabiona, że szok. Zjadłam śniadanie, a dalej cała rozedrgana jestem. No i wieczorem trochę mnie zemdliłoOprócz tego to moje kłujące bóle dalej na pokładzie, ale mam wrażenie, że słabną i stają się bardziej "stałe" zamiast takich mocnych uderzeń.
Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień (5+0), pierwsza wizyta w środę, nie mogę się doczekać
Przy okazji zapytam, jako, że wiele z Was ma już dzieciaczki: macie jakąś swoją ulubioną aplikację ciążową czy nie korzystacie z takich rzeczy?
Hej, preglife pokazuje mi ten sam etap ciążyHejka wszystkim w nowym tygodniu
Ja dziś się obudziłam taka osłabiona, że szok. Zjadłam śniadanie, a dalej cała rozedrgana jestem. No i wieczorem trochę mnie zemdliłoOprócz tego to moje kłujące bóle dalej na pokładzie, ale mam wrażenie, że słabną i stają się bardziej "stałe" zamiast takich mocnych uderzeń.
Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień (5+0), pierwsza wizyta w środę, nie mogę się doczekać
Przy okazji zapytam, jako, że wiele z Was ma już dzieciaczki: macie jakąś swoją ulubioną aplikację ciążową czy nie korzystacie z takich rzeczy?
To mamy podobnie wizyty, idę 29.08Mi pokazuje 5 tydzien, na wizyte pojde za dwa tygodnie, mam nadzieje ze juz bedzie![]()
ja w poprzedniej korzystałam z floHejka wszystkim w nowym tygodniu
i ja mam zamiar się zapisać na 29.08To mamy podobnie wizyty, idę 29.08![]()
Witam się i jaSzczotkowanie brzucha trochę pomaga.
Jak tam dziewczyny?
Ja przywitałam dzień![]()
tyle się nacieszylam, że nic nie odczuwam
![]()
sprostowanie: kolezanka za himommy zaplacila 100 zlja sciagnelam sobie na wyprobowanie trzy: HiMommy, ciaza+ i preglife. W ciaza+ jest najwiecej porownan jakiej wielkosci jest obecnie dzieckoale najbardziej odpowiada mi HiMommy, ma najwiecej informacji, podoba mi sie wizualnie tez, zeby miec dostep do wszystkich tresci trzeba wykupic opcje premium, o ktorej kolezanka mi mowila ze zaplacila chyba 150 zl za rok, a ja jak ja sciagnelam te 2 tyg temu to zaplacilam niecale 25 zl za rok, wiec moze jakas nieoczekiwana promke trafilam, ale polecam sprawdzic
ja tez juz nie moge sie doczekac piatku! Mam nadzieje, ze szybko czas zleci !Witam się i ja
U nas weekend był intensywny, na razie objawów brak oprócz okropnego bólu piersi i sennosci, mam wrażenie że stanik już jest do wymianydzisiaj rozkładamy dzieciom basen a wieczorem może skoczymy na jakiś dłuższy spacer jak trochę się ochłodzi. Odliczam do piątku
![]()