Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ooo tak albo ze szpinakiem i fetąwiekszosc przekasek taka bedzie zeby tylko przesypac do miski, ale zrobie pewnie tez jakies zawijaski z serem z ciasta francuskiego, to jest zawsze dobre i szybkie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo tak albo ze szpinakiem i fetąwiekszosc przekasek taka bedzie zeby tylko przesypac do miski, ale zrobie pewnie tez jakies zawijaski z serem z ciasta francuskiego, to jest zawsze dobre i szybkie
Tak właśnie miałam to napisać ! Ciasto francuskie z sosem i seremwiekszosc przekasek taka bedzie zeby tylko przesypac do miski, ale zrobie pewnie tez jakies zawijaski z serem z ciasta francuskiego, to jest zawsze dobre i szybkie
dlatego zawsze mam opakowanie ciasta fr na wszelki wypadekTak właśnie miałam to napisać ! Ciasto francuskie z sosem i seremszybko i pysznie..to tego rolsy z wrapow.
![]()
Czekam dopiero na wyniki Beta hcg z ogromną nadziejąWitaj! Zapraszamy do naszego grona <3 Który tydzień u Ciebie?![]()
Miałaś już tak wcześniej?Nie. To taki depresyjny stan, nie taki, że sobie coś nawkręcam, ale taki, że jest mi wszystko jedno, nawet Pani dr powiedziala, że widzi właśnie, że jak nie ja. W sumie o ciaze się nie boje, zaszłam to będzie dziecko, to takie oczywiste. Ale nie umiem się cieszyć. Oby minęło to w miare szybko, bo jestem nie do życia.
W takim razie trzymam kciuki za wysoki wynik!Czekam dopiero na wyniki Beta hcg z ogromną nadziejątylko nie wiem czy się nie pośpieszyłam
zobaczymy
![]()
a kiedy miałaś przewidywana owulację ?Czekam dopiero na wyniki Beta hcg z ogromną nadziejątylko nie wiem czy się nie pośpieszyłam
zobaczymy
![]()
o jeny, to musi być wykańczające, zwłaszcza przy małym dzieckuDziewczyny, ja nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz cos tu napisalam, ale tak źle się czuje, że nawet jak ide do żłobka po córkę (jakieś 2 minuty, bo mamy zlobek pod domem), to wracam jak po 20 godzinach ciężkich robót. Mam okropne mdlosci całe dnie, ale takie naprawdę mega, i nie wymiotuje ale czasami juz bym chciala zeby chociaz na minutę mi minęły te mdlosci. Mój mozg nie pracuje, nie mam siły nawet forum czytać, jestem wykończona, moja motywacja to minus 100. Jak zyc
W sobotę jedziemy do endo az do Poznania bo u mnie nie idzie się nigdzie dostać. Jak przetrwam ta podróż to będę ja odsypiać tydzien. Mam nadzieję, że u Was nie jest aż tak tragicznie z samopoczuciem. W poprzedniej ciazy zdecydowanie tak az źle nie było. Oby do końca 1 trymestru![]()
Próbujesz jakichś sposobów na te mdłości, np. ciepły napar ze świeżego imbiru?Dziewczyny, ja nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz cos tu napisalam, ale tak źle się czuje, że nawet jak ide do żłobka po córkę (jakieś 2 minuty, bo mamy zlobek pod domem), to wracam jak po 20 godzinach ciężkich robót. Mam okropne mdlosci całe dnie, ale takie naprawdę mega, i nie wymiotuje ale czasami juz bym chciala zeby chociaz na minutę mi minęły te mdlosci. Mój mozg nie pracuje, nie mam siły nawet forum czytać, jestem wykończona, moja motywacja to minus 100. Jak zyc
W sobotę jedziemy do endo az do Poznania bo u mnie nie idzie się nigdzie dostać. Jak przetrwam ta podróż to będę ja odsypiać tydzien. Mam nadzieję, że u Was nie jest aż tak tragicznie z samopoczuciem. W poprzedniej ciazy zdecydowanie tak az źle nie było. Oby do końca 1 trymestru![]()