Tralalala25
Fanka BB :)
kompletnie mi te objawy nie przeszkadzają, mam warunki do odpoczynku, niech sie dzieje co musi, zeby tylko zdrowy bobas z tego bylWspółczuje. Choc wierzę, że wszystko jest prawidłowo, skoro takie objawy.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kompletnie mi te objawy nie przeszkadzają, mam warunki do odpoczynku, niech sie dzieje co musi, zeby tylko zdrowy bobas z tego bylWspółczuje. Choc wierzę, że wszystko jest prawidłowo, skoro takie objawy.![]()
Dokładnie, widać, że hormony ruszyły pełną parą, skoro masz objawy.kompletnie mi te objawy nie przeszkadzają, mam warunki do odpoczynku, niech sie dzieje co musi, zeby tylko zdrowy bobas z tego byl![]()
U mnie niestety nie funkcjonuje praca zdalna, a szkodano może być ciężko. Ja muszę w końcu napisać wniosek o przejęcie na pracę hybrydowa żeby pracować z domu częściej. W pracy wolę nie mówić przed 12 tygodniem![]()
moze to kwestia osobnicza, w sumie ciaze nawet u tej samej osoby moga sie roznic, ja w pierwszej ciazy bylam tylko troche zmeczona, mialam troche mdlosci i zgage i nic wiecej, a musialam jeszcze dojezdzac do pracy prawie 50 km i bylo git, a teraz to czuje jakby mi ktos zabral baterie i nie chcial oddacDokładnie, widać, że hormony ruszyły pełną parą, skoro masz objawy.![]()
Choc to ciekawe, że niektóre kobiety nie czują mdłości, ja mam i betę wysoka 2 razy ponad normę i progesteron, a wcale ich nie mam.
Na pewnoTłumacze to sobie, że bobo się dobrze rozwija skoro takie zamieszanie robi z moim ciałem![]()
To jest bardzo ciekawe, moja koleżanka z pracy w żadnej nie miała mdłości, tylko zgaga ją męczyła, ale tylko po drożdżówkachDokładnie, widać, że hormony ruszyły pełną parą, skoro masz objawy.
Choc to ciekawe, że niektóre kobiety nie czują mdłości, ja mam i betę wysoka 2 razy ponad normę i progesteron, a wcale ich nie mam.
Ja się czuję jakbym była zupełnie inną osobą. Idę i SAPIE. gdzie w pierwszej ciąży na kilka dni przed porodem to skakałam jak kózkamoze to kwestia osobnicza, w sumie ciaze nawet u tej samej osoby moga sie roznic, ja w pierwszej ciazy bylam tylko troche zmeczona, mialam troche mdlosci i zgage i nic wiecej, a musialam jeszcze dojezdzac do pracy prawie 50 km i bylo git, a teraz to czuje jakby mi ktos zabral baterie i nie chcial oddac![]()
Jeszcze o zgadze zapomniałamTo jest bardzo ciekawe, moja koleżanka z pracy w żadnej nie miała mdłości, tylko zgaga ją męczyła, ale tylko po drożdżówkach![]()
o kurna, ja 2 miesiace temu 30 skonczylam to tez moze dlatego slabiej sie czuje xdJa się czuję jakbym była zupełnie inną osobą. Idę i SAPIE. gdzie w pierwszej ciąży na kilka dni przed porodem to skakałam jak kózkaśmieje się, że teraz się tak okropnie czuję bo po 30ce to człowiek już nie ten sam
ale serio jest mi dużo gorzej...
Na pewno! Ja w pierwszej ciąży miałam 29 to nawet te wymioty jakoś zniosłam... A teraz normalnie koniec światao kurna, ja 2 miesiace temu 30 skonczylam to tez moze dlatego slabiej sie czuje xd