Xkarolina31
Aktywna w BB
Dziewczyny a ja chyba jakaś infekcje złapałam
pieczenie swędzenie, już napisałam do lekarki oby szybko coś podziałała
czy to bardzo niebezpieczne? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super, gratuluję. Nie wiem, od czego zależy kształt pecherzyka i jakie to niesie komplikacje, ale oby to nie było nic takiego.Hej jestem po wizycie. 6+5 zarodek ma 7 mm. Serce bije 110 uderzeń. Brak krwiaków. Jedyne co mu się nie podoba to pęcherzyk z jednej perspektywy wygląda dość płasko. Z innej lepiej. Czekamy. Wizyta za 2 tyg.
a jakie moga byc powody i nastepstwa tego, ze pecherzyk jest bardziej plaski niz powinien?Hej jestem po wizycie. 6+5 zarodek ma 7 mm. Serce bije 110 uderzeń. Brak krwiaków. Jedyne co mu się nie podoba to pęcherzyk z jednej perspektywy wygląda dość płasko. Z innej lepiej. Czekamy. Wizyta za 2 tyg.
GratulujęHej jestem po wizycie. 6+5 zarodek ma 7 mm. Serce bije 110 uderzeń. Brak krwiaków. Jedyne co mu się nie podoba to pęcherzyk z jednej perspektywy wygląda dość płasko. Z innej lepiej. Czekamy. Wizyta za 2 tyg.
kiedyś miałam zły pęcherzyk ale nie było jeszcze nawet zarodka to faktycznie się zapadł i nic z tego nie było. Nie wiem jakie są powody następstwem jest raczej zły rozwój zarodka i w końcu poronienie. Ale on wyglądał dziwnie tylko z jednej perspektywy. Z drugiej jakby lepieja jakie moga byc powody i nastepstwa tego, ze pecherzyk jest bardziej plaski niz powinien?
rozumiem, no to jestesmy dobrej mysli, ze za 2 tyg wyjasni sie, ze wszystko jest okkiedyś miałam zły pęcherzyk ale nie było jeszcze nawet zarodka to faktycznie się zapadł i nic z tego nie było. Nie wiem jakie są powody następstwem jest raczej zły rozwój zarodka i w końcu poronienie. Ale on wyglądał dziwnie tylko z jednej perspektywy. Z drugiej jakby lepiej
rzeczywiście, mój jest całkiem okrągły, jak bank! mydlana, pani dr mowila, jak hyl jeszcze pusty, ze jest i ma ladny, okragly ksztalt, ro dobrze. Mam nadzieję, że to nie jest nic złego i wszystko będzie ok, tym bardziej, że od drugiej strony wyglada ladnie.Widzicie. Z tej perspektywy jest płaski i podłużny.