Tralalala25
Fanka BB :)
A jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jem ryby z puszki normalnie. Ostatnio śledzia w oleju wciągnęłam.A jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…
no właśnie też mi się wydaje, że raz na jakiś czas będzie okja jem ryby z puszki normalnie. Ostatnio śledzia w oleju wciągnęłam.
Link do: Tuńczyk w ciąży - dlaczego NIE można go jeść? Alternatywy dla tej ryby | Planeta Dziecka No właśnie kiedyś szukałam czy można, bo kupiłam 2 puszki i ta druga póki co stoi... Bezpieczniej niby nie jeść, ale ten który jest w puszkach to rzekomo mało rtęci ma w sobie i jestem w kropceA jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…
aha ja wczoraj zjadłamA jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…
Spokojnie, ja z trzy dni pod rząd zanim poczytałamaha ja wczoraj zjadłam![]()
no właśnie wydaje mi się, że w małych ilościach to jest ok, bo wszędzie są stwierdzenia, że ‚jest szkodliwy spożywany nagminnie’ i ‚powinno się ograniczyć spożywanie do minimum’.aha ja wczoraj zjadłam![]()
Będziemy trzymać kciukijutro po 16 mam pierwsza wizytę, trochę się stresuję… ale mam objawy wiec chyba powinno być Ok
To będzie 6+4 według OM
Ja się zastanawiam nad wątróbką, bo bez tego w ciąży nie przeżyję! Ostatnio mama mi zrobiła, ale chyba w małych ilościach od czasu do czasu mi nie zaszkodzi.A jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…