Tralalala25
Fanka BB :)
ma duzo rteci i ona sie odklada w organizmie jak sie duzo tunczyka jeCzekajcie? A co z runczykiem nie halo, że nie można w ciazy? Wiem, ze nie można niczego surowego, bo choroby, ale rybę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ma duzo rteci i ona sie odklada w organizmie jak sie duzo tunczyka jeCzekajcie? A co z runczykiem nie halo, że nie można w ciazy? Wiem, ze nie można niczego surowego, bo choroby, ale rybę?
no wlasnie pisza, ze ten z puszki zawiera mniej rteci, ale i tak nie powinno sie duzo go jescchodzi o takiego z puszki - ze względu na rtęć
Mnie tez czeka jutro pierwsza wizyta 7+3 i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrzejutro po 16 mam pierwsza wizytę, trochę się stresuję… ale mam objawy wiec chyba powinno być Ok
To będzie 6+4 według OM
przeciez nikt nie je co dziennie. Myślę, ze raz na czas nie zaszkodzi.no wlasnie pisza, ze ten z puszki zawiera mniej rteci, ale i tak nie powinno sie duzo go jesc
o tym wlasnie piszemy, ze raz na jakis czas powinno byc ok, byle nie regularnie jakosprzeciez nikt nie je co dziennie. Myślę, ze raz na czas nie zaszkodzi.![]()
Oczywiscie, ze trzymamy, badz dobrej mysli!Hej dziewczyny jutro o 10 mam pierwsza wizytę będzie 7+6
Trzymajcie kciuki bo ja już umieram z nerwów
Oczywiście, że dam znać jak tylko wyjdęOczywiscie, ze trzymamy, badz dobrej mysli!i daj znac jak poszlo
![]()
Hej dziewczyny jutro o 10 mam pierwsza wizytę będzie 7+6
Trzymajcie kciuki bo ja już umieram z nerwów