o-lenka1704
Zaangażowana w BB
U mnie combo: mdłości, przeziębienie i jęczącą 3-latka na pokładzie
na szczęście przeziębienie już mija, a dzięki klimatyzacji jako tako funkcjonujemy. Pierwsza wizyta w piątek (5+5) 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to zupełnie jak u mnie...w piątek pierwsza wizyta na nfz (5+3) i w domu prawie 3 letni synekU mnie combo: mdłości, przeziębienie i jęczącą 3-latka na pokładziena szczęście przeziębienie już mija, a dzięki klimatyzacji jako tako funkcjonujemy. Pierwsza wizyta w piątek (5+5)
![]()
A co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?Ja bez zmian, pobudka przed 6 na sikanie, piersi z rana to myślałam, że mi wybuchną, ale już się uspokoiły trochępróbowałam zjeść w końcu jakieś surowe warzywo, ale mój brzuch dalej odmawia
dzisiaj 6+2, o 14:30 usg ciąży w luxmedzie, w czwartek wizyta u ginekologa
w piątek od mojej gin dostałam zielone światło do treningów, więc dzisiaj w końcu się ruszyłam, jeny jak na to czekałam
![]()
Ja to czekam na zielone światło od mojego organizmuJa bez zmian, pobudka przed 6 na sikanie, piersi z rana to myślałam, że mi wybuchną, ale już się uspokoiły trochępróbowałam zjeść w końcu jakieś surowe warzywo, ale mój brzuch dalej odmawia
dzisiaj 6+2, o 14:30 usg ciąży w luxmedzie, w czwartek wizyta u ginekologa
w piątek od mojej gin dostałam zielone światło do treningów, więc dzisiaj w końcu się ruszyłam, jeny jak na to czekałam
![]()
ja też dziś wracam na siłkę. Mam straszny lęk że się roztyjeA co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?
a ja zupełnie zapomniałam o śledziachMnie dziś trochę mdli, ale do przeżyciawłaśnie jem śniadanie w pracy, znowu śledzik w sosie salsa
![]()
Ja się ostatnio przejechałam po wsi sama, potem trochę z małą i za kilka dni znowu, ale krotki odcinek, bo przez ten upał nie chciało mi się robić kółka po wsi z obciążeniemA co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?