Tralalala25
Fanka BB :)
mam aplikacje SWEAT i robie ciazowy program Kayli ItsinesA co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam aplikacje SWEAT i robie ciazowy program Kayli ItsinesA co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?
wydaje mi się że na początku spokój je można, o ile oczywiście jeździ się po terenach bardziej równych a nie po górachA co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?
haha, ja zauwazylam, ze im wiecej leze tym bardziej zmeczona jestem, wiec juz mialam duza potrzebe ruchuJa to czekam na zielone światło od mojego organizmuna razie treningiem jest zrobienie prania czy opróżnienie zmywarki
![]()
ja mam to samo. Ja się musze ruszać bo oszalejehaha, ja zauwazylam, ze im wiecej leze tym bardziej zmeczona jestem, wiec juz mialam duza potrzebe ruchu![]()
fantastycznieJa już po wizycie wszystko ok
Serduszko 170 na minutę
1.5 cm![]()
Wspaniale!Ja już po wizycie wszystko ok
Serduszko 170 na minutę
1.5 cm![]()
fantastyczniespokojniejsza?