• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗

Xnovea jest chyba na mdłości.

Kurde ja mam tylko czasem i to minimalne.
Obawiam się że znow to zle wróży.
Niczym się nie martw, wsrod moich znajomych tylko ja mam Takie cholerne całodobowe mdlosci, moje koleżanki Miały delikatne rano czasem w południe lub wieczorem, wszystko zależy od organizmu
Mdłości lub ich brak nie jest wyznacznikiem, nie ma Się co martwić 🥰
Powiem ci że ja w pierwszej ciąży miałam takie Mdłości że myślałam że oszaleje modliłam się żeby w tej mnie ominęło, ale niestety są... Także czasem zazdroszczę tym kobitkom które Nie mają 😁
Będzie dobrze zobaczysz nie ma się co martwić na zapas

Xonvea i mam nadzieję że pomoże, bo ciężko to inaczej widzę dla mnie wyjście do lekarza to wielka wyprawa ogolniw moje samopoczucie do kitu dobrze ze chociaż ta kruszynka się dobrze rozwija i wynagradza, na pocieszenie moja pani doktor mówi że jak nie dobrze to dobrze 🤗
Noo mam tak samo... Wiem co czujesz w pierwszej ciąży pierwsze dwa miesiące przelezalam, moja mama przynosiła mi do pokoju jedzenie bo inaczej tragedia... W tej niestety muszę funkcjonować ale jest ciężko... No ale najważniejsze żeby dzidzie były zdrowe reszta to pikuś

Ja juz po wizycie serduszko pięknie biło termin porodu 10 kwiecień 😊😍 troche mnie ta wizyta uspokoiła, dostałam tabletki na tw mdłości żebym mogła jakoś Chociaż funkcjonować 🤗
Dostałaś xonvea czy coś innego? Dobra doczytałam :) ja będę musiała gdzieś dobrze poszukać, bo one kosztują u mnie niecałą 100 za 20 tabletek 😏 a czytałam że ponad 60% kobiet musi zażywać 4 dziennie 😶

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry