Majorkaaaa
Fanka BB :)
Dwie kajzerki z serem ok. 20 to nie był dobry pomysł
nawet woda z cytryną nie pomogła 
Ale były pyszne! Niczego nie żałuję!
Ale były pyszne! Niczego nie żałuję!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam u lekarzy zawsze takie samo, czyli poniżej normy.Czyli coś serio jest w tym fartuchu![]()
To tak się da?a ja mam u lekarzy zawsze takie samo, czyli poniżej normy.![]()
ja nawet jak wpadłam do szpitala spozniona na cc, bo zaspalam, to mialam 110/75.To tak się da?![]()
Mistrzyni po prostuja nawet jak wpadłam do szpitala spozniona na cc, bo zaspalam, to mialam 110/75.![]()
Wczoraj tak mialam, ledwo wstałam z łóżka... ciśnienie 100/59, dzisiaj jest już lepiej więc nie wiem od czego to zależy. Pij więcej wody, powinno trochę pomocJejku dziewczyny a jak wasze ciśnienie ja mam bardzo niskie a przed ciaza miałam zawsze górna granice prawidłowego ciśnienia a tu nagle 99/57 ja ledwo żyję jak wstaje z łóżka mam takie zawroty![]()
Kochana, trzymam kciuki żeby udało Ci się załapać na czerwiec. Trzymaj się, wszystkiego dobrego i cieszę się że w tym wszystkim masz do tego takie nastawienie.Ja sie żegnam, moja beta spada, wyglada na to ze w poniedzialek dzidzia sie przestała rozwijać. Czekam na krwawienie-juz mnie boli brzuch.
Za was wszystkie trzymam kciuki
Na majową mamę się nie załapie ale mam nadzieje na czerwcową☺
Jednak kwiecien nie byl mi pisanyTrzymajcie się
![]()
Możesz robić bete co 2 dni żeby sprawdzać czy wszystko się rozwija, a najlepiej uzbroić się w cierpliwość i nie panikować chociaż wiem że to trudne. Jak widać różnie może być, żadna z nas a przynajmniej większą część nie ma owulacji jak w zegarku.Hej, ja po wizycie niestety z mieszanymi myślami. Pisałam Wam, że mam bardzo nieregularne cykle ( teraz, bo całe życie jak w zegarku) no i okazało się że kropek młodszy niż wskazuje z om, bo ma tylko 4 mm i brak jeszcze akcji serca![]()