Tralalala25
Fanka BB :)
Dzień dobry w nowym tygodniu! Ja już po pobraniu krwi na ten giga zestaw badań, trzymajcie proszę kciuki za glukozę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o 15to tylko sny. Trzymam kciuki że będzie wszzystko ok. Ja też jutro wizyta, tylko że u mnie 6+3. Liczę już na serduszko, chociaż nie wiem dokładnie jakieś jakości jest sprzęt w gabinecie, no ale to prywatnie więc nie powinien być najgorszy. O której masz wizytę ?
jeśli wczoraj miałaś wyraźną kreskę, a dzisiaj drugiej kreski nie ma to opcje mogą być takie, że:Hej miał ktoś tak że 2 testy wyszły blade kreski? Po 4 dniach niedziela wyszła już super fajna kreska widoczna , a w poniedziałek nic nie ma . Nie wiem o co chodzi czy to ciąża czy nie? Czy ma to znaczenie, że No dzisiejszy test zrobiłam o 9 po wypiciu kawy i nie z pierwszego moczu ? Może zależy czy dostaniemy świeższe testy czy leżą one dość długo . Nie wiem co mam już myśleć
tez dzisiaj czuje, ze potrzebuje noc jeszcze odespacCześć dziewczyny. Ja po śniadanku odpoczywam w łóżku, dzieci baje oglądają, bywa i tak.a ja sobie chyba utne drzemkę.
![]()
ja też kilkukrotnie miałam koszmary o tym, że ronię ciążę lub że atakuje mnie dziki zwierz czego wynikiem też jest poronienieMało się udzielam ale podczytuje was, Dzisiaj śniło mi się, że poroniłam... I moja mama jeszcze mnie wyzywała, że to moja wina... Obudziłam się cała spocona, znerwicowana i od razu poleciałam do łazienki... Jutro wizyta i może dlatego te nerwy. Dziś 5+5
Ja tak miałam, ze 1 dnia wieczorem wyraźna kreska, potem 3 kolejne dni z rana ledwo ledwo prawie niewidoczne kreski. Kup inny test, albo poczekaj pare dni. Najszybciej to zrób betę to będziesz mieć pewność.Hej miał ktoś tak że 2 testy wyszły blade kreski? Po 4 dniach niedziela wyszła już super fajna kreska widoczna , a w poniedziałek nic nie ma . Nie wiem o co chodzi czy to ciąża czy nie? Czy ma to znaczenie, że No dzisiejszy test zrobiłam o 9 po wypiciu kawy i nie z pierwszego moczu ? Może zależy czy dostaniemy świeższe testy czy leżą one dość długo . Nie wiem co mam już myśleć
A byłaś w xiazy ?Ja tak miałam, ze 1 dnia wieczorem wyraźna kreska, potem 3 kolejne dni z rana ledwo ledwo prawie niewidoczne kreski. Kup inny test, albo poczekaj pare dni. Najszybciej to zrób betę to będziesz mieć pewność.