powerpuff
Moderator
Crp robiłam zanim zrobiłam test ciążowy i jest okej.mialam tak z dwa razy, że aż mialam dreszcze, ale minęło. Zawsze możesz spytac, zrobic crp, nie wiem, jakie ono w ciazy, czy takie same normy jak bez ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Crp robiłam zanim zrobiłam test ciążowy i jest okej.mialam tak z dwa razy, że aż mialam dreszcze, ale minęło. Zawsze możesz spytac, zrobic crp, nie wiem, jakie ono w ciazy, czy takie same normy jak bez ciąży?
Moze coś Cię bierze?Mi to nie przeszkadzało dopóki nie czułam tej temperatury, teraz normalnie jestem rozbita jak na grypę
haha znam ten ból, myślałam, że wracam do życia, zrobiłam dzisiaj obiad, na który czekałam kilka dni i trochę przesoliłam i już się nie przyjąłDziewczyny ja tak tęsknię za jedzeniem że szok.te tabletki są spoko - nie mam mdłości ani nie wymiotuję ale nic mi nie smakuje
nie mam ochoty na nic, albo jak wydaje mi się, że coś bardzo chciałabym zjeść, zaczynam i lipa
mięso be, ser już też, wczoraj rosół dobrze wszedł ale dzisiaj już jest problem. Oby to szybko minęło bo ja lubię jeść
![]()
Czekam na tohaha znam ten ból, myślałam, że wracam do życia, zrobiłam dzisiaj obiad, na który czekałam kilka dni i trochę przesoliłam i już się nie przyjąłno cóż, mój facet będzie miał obiady na dwa dni bo szkoda mi marnować takie jedzonko
Ale później jak już ochota na jedzenie Ci wróci to jak będzie smakowało!![]()
ale teraz trzeba by zrobić, aby sprawdzić, czy jakaś infekcja się nie przyplatala. Lekarka mi mowila, że 2 dni poxwystapieniu objawow, wcześniej nie zdazy urosnac.Crp robiłam zanim zrobiłam test ciążowy i jest okej.
u mnie podobnie, mijaja 3h od ostatniego posilku i jak z zegarkiem w reku robi mi sie niedobrze i musze cos zjescJestem non stop głodna... Rano śniadanie średnio wchodzi ale obiad to już podwójnie jem w odstępach ok godzinnych. Co prawda po zjedzeniu zastanawiam się czy zaraz nie polecę do![]()
ale jeszcze trzymam
![]()
strach pomyśleć co będzie daleju mnie podobnie, mijaja 3h od ostatniego posilku i jak z zegarkiem w reku robi mi sie niedobrze i musze cos zjesc![]()