Mimi94
Fanka BB :)
który tydzień masz?Witajcie kochane. Wg ostatniej miesiączki termin mam na 6.kwietnia Byłam dzisiaj na. Usg i p. Dr mówi że narazie pusty pęcherzyk. Przepisała luteinę pod język i mam się pokazać 5 września. Mam strasznego stresa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
który tydzień masz?Witajcie kochane. Wg ostatniej miesiączki termin mam na 6.kwietnia Byłam dzisiaj na. Usg i p. Dr mówi że narazie pusty pęcherzyk. Przepisała luteinę pod język i mam się pokazać 5 września. Mam strasznego stresa![]()
Wg ostatniej miesiączki 8tcktóry tydzień masz?
Ja się właśnie boję,że będę nadrabiać jak lepiej się poczujęhaha znam ten ból, myślałam, że wracam do życia, zrobiłam dzisiaj obiad, na który czekałam kilka dni i trochę przesoliłam i już się nie przyjąłno cóż, mój facet będzie miał obiady na dwa dni bo szkoda mi marnować takie jedzonko
Ale później jak już ochota na jedzenie Ci wróci to jak będzie smakowało!![]()
a zlecił Ci już lekarz zrobienie testu obciążenia glukozą?Ja się właśnie boję,że będę nadrabiać jak lepiej się poczujęobecnie -2kg a w poprzedniej ciąży+30 i tylko połowe udało mi się zrzucić.Ciakawe czy można pić morwę w ciąży bo ona reguluje cukier a ja mam z nim trochę problem się dowiedziałam
![]()
a lekarz coś więcej powiedział?Wg ostatniej miesiączki 8tc
Tylko ze ja temperaturę mialam z tydzień przed testem bo mój młody miał bostonke i myslalam ze może zlapalam od niego i coś się rozkręca, ale nie wysypało mnie a temperatura się utrzymywała więc zrobiłam to crp, dodatkowo robiłam jeszcze badania w kierunku zakrzepicy bo bolała mnie łydka i już pisałam różne scenariusze. Nic poczekam do środy i zobaczymyale teraz trzeba by zrobić, aby sprawdzić, czy jakaś infekcja się nie przyplatala. Lekarka mi mowila, że 2 dni poxwystapieniu objawow, wcześniej nie zdazy urosnac.
Dał luteinę podjęzykowa i kazał jak najwięcej leżeć. 5 września wizyta i kolejne usga lekarz coś więcej powiedział?
Dopiero jestem po pierwszych badaniach,na których wyszło,że mam glukoze 103 chyba a wizytę mam dopiero w piątek więc pewnie zleci.Raczej na pewnoa zlecił Ci już lekarz zrobienie testu obciążenia glukozą?
aa, no mysle, ze na pewno Ci zleci od razu to badanie, tez tak mialam w pierwszej ciazy. Dzisiaj mialam glukoze 90 wiec totalnie na styk i mysle, ze mnie to nie uratujeDopiero jestem po pierwszych badaniach,na których wyszło,że mam glukoze 103 chyba a wizytę mam dopiero w piątek więc pewnie zleci.Raczej na pewnozastanawiam się skąd u mnie taki problem
Trochę mnie przeraża wizja ,że mam cukrzycę i w sumie nie bardzo wiem co z tym robić.Owoców też nie można? Nie wiem jak ja się opamiętam jak już mi te mdłości miną.Na to są leki czy tylko dieta.Wgl dieta w ciążyaa, no mysle, ze na pewno Ci zleci od razu to badanie, tez tak mialam w pierwszej ciazy. Dzisiaj mialam glukoze 90 wiec totalnie na styk i mysle, ze mnie to nie uratuje![]()