Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe, to chyba bardzo podobnie przechodzimyMyślę że każda z nas ma kawał historii za sobą. Także dziewczyny głowa do góry, cycki do przodubędzie dobrze. Ja zaczęłam 11 tydzień. Mam mega apetyt ale nic poza tym
![]()
To może poczekaj jeszcze troszkę albo spróbuj trochę wolniej. Ja jak kucnelam i przygniotłam trochę brzuch to też mi się jakoś niedobrze zrobiłoJa nadal w stanie wegetacji. Przedwczoraj postanowiłam poćwiczyć - cale 11 minut i zwymiotowałamjakiś koszmar
ale masz mały pęcherzykU mnie był taki w 5/6 tygodniu. W 7 tygodniu byłam i okazało się wszystko w porządku, serce biło. Jutro mam kolejna wizytę, ale ciągle się boję, bo objawów brak..
Wiem, dlatego ciągle mnie to stresuje, bo zawsze miałam większe.ale masz mały pęcherzyk![]()
Jejku, biedny maluszekDzień dobryu nas już po
, przebierałyśmy się na śpiocha godzinę temu... Temperatura 37.4, termometr nie piszczał w końcu... Ale chyba znowu odpuścimy adaptację i pojedzie do dziadków
Jeszcze się zastanawiam czy nie spróbować zarejestrować jej do lekarza, bo serio nie wiem co robić, chyba mnie to przerasta
![]()
dawaj koniecznie znać !Dziewczyny, 8:45 mam wizytę. Trzymajcie kciuki proszę.