• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny a coś przytylyscie, trochę sie martwię bo 9 tydzień a waga w sumie stoi, brzuch bardziej wydety ciężko go wciągnąć i trochę sie martwie czy oby na pewno wszystko ok a usg za 2 tygodnie dopiero 😐
ja jestem w 10 tyg. i póki co waga stoi. Dół brzucha mam bardziej zaokrąglony i pasek w spodniach zapinam na wcześniejszą dziurkę. Nie wiem czy tak powinno być- usg dopiero 22.09

reklama
Ja dziś na wyniki krwi pojechałam. Na część udało mi się załatwić skierowanie od rodzinnego. Reszta płatnie. Mam lux med ale tu gdzie mieszkam nie ma zadnej palcówki realizującej usługi. Jak wróciłam to mega duże śniadanie wleciało 😅 jadła bym wszystko, mój pies przy tym skorzystał 😁
ja jutro muszę w końcu wybrać się na pobranie, odwlekalam to ciągle 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry