Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Mam przeczucie, że dziewczynka a mózg chce chłopcaja teraz czesto snie o dziwnych rzeczach i bardzo duzo zapamietuje z tych snow
A nawiazujac do tematu plci: macie jakies przeczucia odnosnie tego?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam przeczucie, że dziewczynka a mózg chce chłopcaja teraz czesto snie o dziwnych rzeczach i bardzo duzo zapamietuje z tych snow
Przeczucie na chłopca (mało objawów itp) a serce chce dziewczynkęja teraz czesto snie o dziwnych rzeczach i bardzo duzo zapamietuje z tych snow
haha to u mnie na odwrotMam przeczucie, że dziewczynka a mózg chce chłopca![]()
No ja mam tak samo. Ty robisz nifty? Kiedy planujesz? ja jakoś przyszły tydzień.haha to u mnie na odwrotcos czuje, ze bedzie chlopiec, ale za pierwszym razem miala byc dziewczynka i juz tak zakorzenil mi sie w glowie wizerunek samej siebie jako mamy dziewczynki
![]()
bede robic, ale jeszcze nie wiem kiedy, musze to ustalic z partnerem, bo on bardzo by chcial tego badania i nie wiem czy bedzie chcial czekac do po prenatalnych czy bedzie chcial wczesniejNo ja mam tak samo. Ty robisz nifty? Kiedy planujesz? ja jakoś przyszły tydzień.
ja robie wcześniej. W zeszłą środę miałam 9+0 i teraz idę jeszcze w czwartek na usg sprawdzić czy wszystko ok. Jeśli będzie powyżej 10 tyg to robie od razu nifty.bede robic, ale jeszcze nie wiem kiedy, musze to ustalic z partnerem, bo on bardzo by chcial tego badania i nie wiem czy bedzie chcial czekac do po prenatalnych czy bedzie chcial wczesniej
Jasne, ale szybciutko bedziesz znala plec!
haha możliwie że pierwsza na naszym forumJasne, ale szybciutko bedziesz znala plec!![]()
przetrzesz szlakhaha możliwie że pierwsza na naszym forum![]()
Tak, ale oby było zdrowe. Po przejściach z tymi wadami już na niczym innym mi nie zależy.przetrzesz szlak![]()