Stokrotkaaaa
Fanka BB :)
Ja dostałam luteina podjezykowa 3 razy dziennieTeraz w odpowiedzi zobaczyłam że u Ciebie 7 cm . A nie dali leków ? Mi coś wspominał o podaniu proga, jak by rosło dalej. A kiedy masz kolejna wizytę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam luteina podjezykowa 3 razy dziennieTeraz w odpowiedzi zobaczyłam że u Ciebie 7 cm . A nie dali leków ? Mi coś wspominał o podaniu proga, jak by rosło dalej. A kiedy masz kolejna wizytę ?
Ja mam tak ze jednego dnia się budze i mam mega mdłości a na przykład dzisiaj dostałam zastrzyk energii i było mi tylko słabo jak poczułam zapach spalin na parkingu. Myśle ze te najgorsze mamy już za sobą ale trzymam mocno kciuki! Dawaj znać poByć może ale nie będę mieć spokojnej głowy dopóki nie zobaczę bijacego serduszka na ekranieo 18 sie okaże, może ktoś tez tak miał ze nagle mu objawy przeszły i było ok?
Już wstawiłam gdzieś to zdjęcie. To był chyba 5 tydzień, na górze torbiel, która była chyba na prawym jajniku. Miałam do końca ciąży, później na kontroli już jej nie było.Dzięki za informacjęrozumiem, że miałaś ja przez całą ciążę i dopiero po porodzie się wchloneła?
Piękne TSH! Trochę zazdroszcze bo się boje tego wyniku u siebie.Dziewczyny spływają mi pierwsze wyniki badań.
Przyczepia się do tej glukozy i insuliny? Wszystko na granicy...
TSH chyba ok?
Wydaje mi się, że skoro jest do 92 to 92 się jeszcze łapie, że jest ok a 93, że już niePiękne TSH! Trochę zazdroszcze bo się boje tego wyniku u siebie.
Natomiast nie wiem co oznacza glukoza na granicy normy
spróbuję popracować z dietą chociaż to jest ciężkie przy napadach głodu które mam. Odstawie chleb jasny i wprowadzę dietę z niskim IG.Wydaje mi się, że skoro jest do 92 to 92 się jeszcze łapie, że jest ok a 93, że już nie
Wydaje mi się, że skoro jest do 92 to 92 się jeszcze łapie, że jest ok a 93, że już nie
Aaa ok. Dzięki za wyjaśnienieNie - cukrzycę ciążową diagnozuje się od 92
To 91,99 jest jeszcze okej
Jeżeli to wynik pojedynczy to lekarz działając w oparciu o aktualne wytyczne powinien skierować @Marta_322332 na krzywą cukrzycową już teraz, a nie w 24-26 tygodniu ciąży
to bardzo mnie to zmartwiło... Od jutra dieta z niskim IG. Bardzo nie chciałam cukrzycy. Boje się jej bardzo.Nie - cukrzycę ciążową diagnozuje się od 92
To 91,99 jest jeszcze okej
Jeżeli to wynik pojedynczy to lekarz działając w oparciu o aktualne wytyczne powinien skierować @Marta_322332 na krzywą cukrzycową już teraz, a nie w 24-26 tygodniu ciąży