reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Hej dziewczyny, ja musiałam trochę odpocząć i odciąć głowę od wszystkiego i odespać. Dziś miałam całkiem dobry dzień, poza bolącymi cyckami żadnych dolegliwości ciążowych. Aż miło.
Ogólnie nie mogę narzekać bo poza ssaniem w żołądku jak nie zjem na czas i bolącymi cyckami to jest naprawdę super.

Lekarz tez powiedział ze duphaston i luteina zostają ze mną do końca 1 trymestru ale jestem już ze wszystkim u jednego lekarza i będzie mnie prowadził. Całkiem fajnie bo jak mnie coś niepokoi to mam możliwość umówienia się na teleporade każdego dnia do niego.

Może ktoras wie jak to jest z lataniem samolotem ? Mamy zaplanowany lot na koniec miesiąca ale zastanawiam się czy można tak latać w ciąży w ogóle.

Hej dziewczyny, ja musiałam trochę odpocząć i odciąć głowę od wszystkiego i odespać. Dziś miałam całkiem dobry dzień, poza bolącymi cyckami żadnych dolegliwości ciążowych. Aż miło.
Ogólnie nie mogę narzekać bo poza ssaniem w żołądku jak nie zjem na czas i bolącymi cyckami to jest naprawdę super.

Lekarz tez powiedział ze duphaston i luteina zostają ze mną do końca 1 trymestru ale jestem już ze wszystkim u jednego lekarza i będzie mnie prowadził. Całkiem fajnie bo jak mnie coś niepokoi to mam możliwość umówienia się na teleporade każdego dnia do niego.

Może ktoras wie jak to jest z lataniem samolotem ? Mamy zaplanowany lot na koniec miesiąca ale zastanawiam się czy można tak latać w ciąży w ogóle.
Jeżeli ciąża rozwija się prawidłowo to można.
Jestem z zawodu stewardessa i możemy latać do 16tc. A latamy kilka razy w tygodniu.
Polecam dużo pić :)

też planuje gdzie polecieć pod koniec pazdziernika, mamy 15 rocznicę ślubu. Chyba nie ma przeciwwskazań..

Jestem po wizycie, niestety będę się z Wami żegnać 😭
Jelitowka zabiła naszego kropka.
Ciąża się cofa, serce już nie bije.
Nawet nie płacze, chyba sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć.
Mam iść za tydzień na kontrolę i raczej po skierowanie do szpitala po lek na wywołanie poronienia.
Przez ten tydzień mam leki jeszcze brać, to będzie najgorszy tydzień jaki jestem w stanie sobie wyobrazić.
Jejku tak mi przykro :(
Ja złapałam jelitowke od młodego... We wtorek 5 razy wymiotowałam i teraz zaczynam się bać czy nie skończy się tak samo 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry