Rudaaa90
Aktywna w BB
Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzyłsuper. Jak długo trwały prenatalne? Doktor ma certyfikat?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzyłsuper. Jak długo trwały prenatalne? Doktor ma certyfikat?
Mega się cieszę. Zeszlo ze mnie ciśnienie i zaczynam się cieszyć tym faktemale cudowne wiesci i jaki duży już dzidziuś i odrazu badania super![]()
No nie dziwie sięMega się cieszę. Zeszlo ze mnie ciśnienie i zaczynam się cieszyć tym faktem![]()
Super że się udało! a robiłaś już do tego test pappa i beta hcg?Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzył
No bóle są spore przy tym niestety, ale na szczęście już jutro szpital i będzie wszystko za Tobą. Staraj sie chodzić mimo bólu szybciej wyleci. Pamietaj ze najgorzej boli gdy sie tam zatrzymuje, mimo ze leci to jakiś zastój moze byc i tu Ruch jest pomocnyUpdate, żałuję, że nie dotrwałam do łyżeczkowania. Jestem po 2 ketonalach (czyli razem 100 mg), a czuje, jakby mi mialo szyjkę rozerwać, rano był jeden taki atak, po nim wyszlo sporo skrzepów i wylało się wiadro krwi, a teraz druga runda. Mam nadzieję, że wszytko już wylezie, bo się przekręcę do rana. O 8 tak czy inaczej mam się stawić w szpitalu, bo trzeba to skontrolować.
właśnie. Mnie powiedzieli że będą pobierać krew od razu przy badaniu. To chyba ok?Super że się udało! a robiłaś już do tego test pappa i beta hcg?
Pewnie się mocno pęcherzyk trzyma. Ból jest koszmarny, takie palenie w środku i parcie, i jakby ktoś włożył balon do macicy i go nadmuchiwal i chciał ja rozerwać.No bóle są spore przy tym niestety, ale na szczęście już jutro szpital i będzie wszystko za Tobą. Staraj sie chodzić mimo bólu szybciej wyleci. Pamietaj ze najgorzej boli gdy sie tam zatrzymuje, mimo ze leci to jakiś zastój moze byc i tu Ruch jest pomocny
Poczekaj, jeszcze się rozkręciDzień dobry! U nas dziś pierwszy dzień w żłobku, już mały wypadek, bo rzuciła się na leżak i trafiła czołem na rurkę... Ok godzinę temu ciocie powiedziały, że mogę ją zostawić, więc posłuchałam i wpadłam zjesc drugie śniadanie i przygotować jej wyprawkę, zaraz zejdę po paczkę i wstawię jej pranie
Miłego poniedziałku!
Mnie teraz zeżre ciekawosc jaka plec ma Twoja dzidziaDziewczyny jestem po. Maluch ma się dobrze. Dziś 11+3
Lekarz zrobił od razu prenatalne w cenie wizyty. Wszystko dobrze. Jak się cieszę. Na 90 % określił płeć. Ale to zdradzę wam za miesiąc. Maluch poniżej![]()