Ewela264
Fanka BB :)
Ja w sobotę jadłamtatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w sobotę jadłamtatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..![]()
Hehe superJak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
Jak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
zamawiasz, czy sama robisz? rybę wystarczy upiec, tak?Ja w sobotę jadłamoczywiście w wersji pieczonej
![]()
Oficjalnie wszystkie wierzymy w cuda! Uffff.Jak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
Hahahhahaha. Mega mnie to rozśmieszyłoJa wiedziałam o tej chininie, bo czasem mamy testy alko-narko i koledze wyszła kokainaa pił dużo toniku
i potem doczytałam trochę i wiem że lepiej ograniczyć w ciąży
![]()
Zamawiałam, sama nie potrafię robić.zamawiasz, czy sama robisz? rybę wystarczy upiec, tak?
Boże jak się cieszę!Jak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
Ja właśnie czekam aż mi mąż odbierze paczkę z pracy, kupiłam jakiegoś jumpera, byle by sprawdzić. Dzisiaj zaczynam 11+0 i mam nadzieję, że coś uda się złapać, bo świruje. Nigdy nie miałam detektora, a to moja 3 rozwijająca się do tej pory ciąża. Z dziewczynkami nie używałam, chociaż po poronieniu miałam dylemat czy kupić czy nie, bo to jednak też może być stres dodatkowy jak się tego tętna nie złapie. :/czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.