Majorkaaaa
Fanka BB :)
K. zgolił brodę. Mała zrobiła wielkie oczy i się rozpłakała. I jak się jej pokazuje albo zagaduje to ryczy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to moja mówi do starego jak włosy obetnie albo przygoli brodę 'tato jakoś tak brzydko wyglądasz 'K. zgolił brodę. Mała zrobiła wielkie oczy i się rozpłakała. I jak się jej pokazuje albo zagaduje to ryczy![]()
Wow, ale wynik! Trzymam kciuki za krzywą jak marzenieCześć! Ja dzisiaj badanie obciążenia glukozą, jestem w szoku, bo na luxmedowym glukometrze wyszła mi glikemia 80nie miałam takiego wyniku na czczo od kilku lat xD ciekawe jak z krwi wyjdzie. Obawiałam się trochę wypicia tej glukozy, ale mieli chyba z dodatkiem cytryny, była kwaskowata i pyszna
![]()
jak mi wyjdą prawidłowe wyniki z krwi to nie wiem co dalej zrobię, wymienię glukometr albo będę co 2-3 tyg chodzić na badanie glikemii z krwiWow, ale wynik! Trzymam kciuki za krzywą jak marzenieCytrynowa jest pycha, zwykla może by była dobra jak by mi ją panie wtedy dobrze wymieszały, a nie pół kubka ulepku
![]()
cześć, super że do nas dołączasz! Z tym chodzeniem na usg to myślę, że większość z nas by chciała tak często podglądaćCześć wszystkimchcialam się przywitać i do was dołączyć. Trochę was podczytuje od jakiegoś czasu, wszystkim życzę powodzenia i szczęśliwego zakończenia
U mnie dziś 8+1, przewidywany termin porodu na 30.04. Aktualnie się urlopuje i odpoczywam. I już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, która będzie "dopiero" za 1,5 tygodnia. Chyba mogłabym chodzić na USG co tydzień, żeby wiedzieć, że jest dobrze i być spokojniejsza.
Jeszcze raz powodzenia wszystkim![]()
Albo wyrzucisz i nie będziesz sprawdzaćjak mi wyjdą prawidłowe wyniki z krwi to nie wiem co dalej zrobię, wymienię glukometr albo będę co 2-3 tyg chodzić na badanie glikemii z krwi![]()
Witaj wśród nas!Cześć wszystkimchcialam się przywitać i do was dołączyć. Trochę was podczytuje od jakiegoś czasu, wszystkim życzę powodzenia i szczęśliwego zakończenia
U mnie dziś 8+1, przewidywany termin porodu na 30.04. Aktualnie się urlopuje i odpoczywam. I już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, która będzie "dopiero" za 1,5 tygodnia. Chyba mogłabym chodzić na USG co tydzień, żeby wiedzieć, że jest dobrze i być spokojniejsza.
Jeszcze raz powodzenia wszystkim![]()
taka opcja tez mi przeszla przez mysl, ale to by bylo zbyt piekneAlbo wyrzucisz i nie będziesz sprawdzać
Mój dziś pokazał 92, a o 18 pożarłam 6 wafelków śmietankowych. Wczoraj 105, bo przed 22 wypiłam domowy sok malinowy
Witaj wśród nas!
![]()