• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Ja już się doczekać nie mogę tej wizyty. Ale pochwalę się moją glukozą, bo robiłam na czczo dzisiaj i wyszła mi 89! A mierze glukometrem w domu i na czczo wychodzi mi zazwyczaj 93-94. Wczoraj 2 godziny po kolacji pokazał mi 128 a rano 99 a tu zaskoczenie i 89 w labo. :o Nie wiem czy to wina glukometru czy o co chodzi. Morfologia wyszła w porządku, ale mocz taki sobie... na resztę wyników muszę poczekać.

Ja już się doczekać nie mogę tej wizyty. Ale pochwalę się moją glukozą, bo robiłam na czczo dzisiaj i wyszła mi 89! A mierze glukometrem w domu i na czczo wychodzi mi zazwyczaj 93-94. Wczoraj 2 godziny po kolacji pokazał mi 128 a rano 99 a tu zaskoczenie i 89 w labo. :o Nie wiem czy to wina glukometru czy o co chodzi. Morfologia wyszła w porządku, ale mocz taki sobie... na resztę wyników muszę poczekać.
glukometr z krwi z palca zawsze pokazuje ciut wyżej niż w tym czasie będzie z krwi żylnej.

Dziewczyny
Dostałam. Wyniki papa i HCG
Kompletnie nie wiem jak to interpretować i co o tym myśleć
Jedno wiem... Rozterepało mnie strasznie

Załączniki

• IMG_20230921_173852.jpg
    IMG_20230921_173852.jpg
    190,6 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama