Tralalala25
Fanka BB :)
ja z miesiąc temu ją przeszłam, teraz też czekam na jesień/zimę, żeby zacząć od nowa nowym domemmy jak jest zima,jesień to gramy w Hogwart legacy na PlayStation. Klimat nie z tej ziemikocham.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z miesiąc temu ją przeszłam, teraz też czekam na jesień/zimę, żeby zacząć od nowa nowym domemmy jak jest zima,jesień to gramy w Hogwart legacy na PlayStation. Klimat nie z tej ziemikocham.
nie mam linka![]()
no mu jesteśmy na końcówce bo jakoś w lecie nie było czasu. Ale jak skończymy to zaczynamy od nowa.ja z miesiąc temu ją przeszłam, teraz też czekam na jesień/zimę, żeby zacząć od nowa nowym domem![]()
a jakim domem grasz? Ja Gryffindorem (duuh), ale słyszałam, że Huffelpuff ma jakieś dodatkowe misje, których nie mają inne domy, więc teraz odpalę dom Borsukano mu jesteśmy na końcówce bo jakoś w lecie nie było czasu. Ale jak skończymy to zaczynamy od nowa.![]()
Ofkors że Gryfonamia jakim domem grasz? Ja Gryffindorem (duuh), ale słyszałam, że Huffelpuff ma jakieś dodatkowe misje, których nie mają inne domy, więc teraz odpalę dom Borsuka![]()
gratuluję, super wiadomość, to teraz ciesz się ciążą i zero zmartwień!Dziewczyny, jest Sanco! Ale przejścia z labo miałam takie ze masakra. Siedzimy z mężem i płaczemy
Chłopak! Zdrowy chłopak
Także dzisiaj naprawdę jest dzień cudów![]()
C U D O W N I E !!!!Dziewczyny, jest Sanco! Ale przejścia z labo miałam takie ze masakra. Siedzimy z mężem i płaczemy
Chłopak! Zdrowy chłopak
Jak cudnie!Dziewczyny, jest Sanco! Ale przejścia z labo miałam takie ze masakra. Siedzimy z mężem i płaczemy
Chłopak! Zdrowy chłopak
Gratulacje kochana.Dziewczyny, jest Sanco! Ale przejścia z labo miałam takie ze masakra. Siedzimy z mężem i płaczemy
Chłopak! Zdrowy chłopak