• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2024

mój też na pewno ma covida, ale on już 2 tydzień choruje i lepiej się czuje. Wechu nie stracił, szczęściarz 😉
Leżę i czytam książkę za książka, właśnie skończyłam poszukiwacza zwłok Gorzki, bardzo fajna 😊 jak lubicie kryminały, to polecam
ja wolę miłosne/erotyki ale nie mam siły czytać. Literki mi się rozjeżdżają

reklama
reklama
jak jem czosnek ( bo leczę się sosem czosnkowym) to czuje tylko takie palnie w gardle, jak po papryczkach, żadnego smaku..
Ostatnio przy covidzie węch wrocil po 2 dniach, zobaczymy kiedy teraz wróci.. zamówiłam sobie jeszcze sinu lan forte do nosa.
Ja właśnie też czułam tylko, że coś jest ostre, bo piekło, albo gorące, a tak ogólnie jak jadłam, to wszystko smakowało jak wióry 🤦 dziwne to było doświadczenie, nieważne co jadłam, bo kompletnie nic nie czułam przez 2 tygodnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry