Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Ja brałam najpierw 3 dziennie, potem zeszłam do dwóch i od dzisiaj próbuje brać tylko jedną na nocPytanie do dziewczyn co biorą Xonvea. Jak wasze samopoczucie po tabletkach? Ile bierzecie,?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam najpierw 3 dziennie, potem zeszłam do dwóch i od dzisiaj próbuje brać tylko jedną na nocPytanie do dziewczyn co biorą Xonvea. Jak wasze samopoczucie po tabletkach? Ile bierzecie,?
Mi lekarka mówiła żeby zacząć od 2 na noc i jeżeli następnego dnia będzie ciężko to wieczorem 2 na noc i kolejnego dnia 1 rano, jeżeli będzie ok tak ma pozostać, a jak nie to jeszcze po południu 1 czyli 4 dziennieNo ja póki co jestem po pierwszej tabletce i też właśnie spałabym na siedząco.. Mam wziąć jeszcze na noc i ewentualnie jutro rano. Cioci mi podłączyła kroplówkę z elektrolitów więc wróciłam do żywych. Trochę jem, staram się dużo pić. A jak mas z brać te tabletki?
ja wzięłam na noc i dzisiaj póki co jest dobrzeJa brałam najpierw 3 dziennie, potem zeszłam do dwóch i od dzisiaj próbuje brać tylko jedną na nocim bardziej zmniejszam tym lepiej z funkcjonowaniem w dzień bo nie śpię tyle i mam więcej siły
plus to, że kolejny tydzień do przodu
![]()
też czekamWidzę, że wszyscy na prywatnym, łyso tak, ciekawe kiedy dodadzą resztę..
A jak się dzisiaj czujesz? Lepiej?Widzę, że wszyscy na prywatnym, łyso tak, ciekawe kiedy dodadzą resztę..
trochę mi lepiej, ale i tak ciągle leżę w łóżku.. dzisiaj miałabym wizytę, a jutro sanco, a tak to w sumie zrobię najpierw prenatalne, a jak wyjdą wątpliwe, to dopiero sanco. Tylko, że to 9 października.A jak się dzisiaj czujesz? Lepiej?![]()
Mam nadzieję że będzie dobrze i może nie będziesz musiałatrochę mi lepiej, ale i tak ciągle leżę w łóżku.. dzisiaj miałabym wizytę, a jutro sanco, a tak to w sumie zrobię najpierw prenatalne, a jak wyjdą wątpliwe, to dopiero sanco. Tylko, że to 9 października.
Ja mam drugiego października i siedzę jak na szpilkach, mdłości ustąpiły , tylko czasem mnie łapią tak z 2 razy dziennie,za to ciągle jestem śpiąca i czuję się taka bezsilna.Wyszłam wczoraj z synem i mężem na zakupy , trochę się przeszliśmy a mnie zaraz nogi bolały i góra brzucha skuta.Rano obudziłam się z zakwasami na żebrachtrochę mi lepiej, ale i tak ciągle leżę w łóżku.. dzisiaj miałabym wizytę, a jutro sanco, a tak to w sumie zrobię najpierw prenatalne, a jak wyjdą wątpliwe, to dopiero sanco. Tylko, że to 9 października.
Będzie dobrzeJa mam drugiego października i siedzę jak na szpilkach, mdłości ustąpiły , tylko czasem mnie łapią tak z 2 razy dziennie,za to ciągle jestem śpiąca i czuję się taka bezsilna.Wyszłam wczoraj z synem i mężem na zakupy , trochę się przeszliśmy a mnie zaraz nogi bolały i góra brzucha skuta.Rano obudziłam się z zakwasami na żebrachnie wiem jak ja mam się ruszać skoro tak mnie to męczy,do tego jakieś nerwobóle w lewej piersi...mam trochę stresu ostatnio,może to dlatego