86MamaMag
Fanka BB :)
trzymamyU mnie pierwsza ciąża, ale też już widać, z tym że ja jestem małym i chudym człowieczkiem, startuje z 43kg to każdą najmniejszą zmianę widaćtrzymajcie proszę kciuki, dzisiaj 14:00 prenatalne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymamyU mnie pierwsza ciąża, ale też już widać, z tym że ja jestem małym i chudym człowieczkiem, startuje z 43kg to każdą najmniejszą zmianę widaćtrzymajcie proszę kciuki, dzisiaj 14:00 prenatalne.
trzymam kciukiU mnie pierwsza ciąża, ale też już widać, z tym że ja jestem małym i chudym człowieczkiem, startuje z 43kg to każdą najmniejszą zmianę widaćtrzymajcie proszę kciuki, dzisiaj 14:00 prenatalne.
O mamuniu, 43? Aż trudno mi to sobie wyobrazićU mnie pierwsza ciąża, ale też już widać, z tym że ja jestem małym i chudym człowieczkiem, startuje z 43kg to każdą najmniejszą zmianę widaćtrzymajcie proszę kciuki, dzisiaj 14:00 prenatalne.
Już troszkę może być widać brzuszek , zwłaszcza jeśli to kolejna ciąża jednak w większości to wzdęcia.Narządy się ściskają a jak się zje to żołądek i jelita się wypełniają jedzeniem i gazami.Ja biorę Espumisan i trochę się brzuch zmniejsza dzięki temu bo od razu ten gaz zaczyna się " ulatniać"Dziewczyny macie już widoczne brzuszki? Nie potrafię zrozumieć jak do tego doszło, ale kończę 11 tydzień a mam brzuch jak w 6 miesiącu w pierwszej ciążyjestem przerażona, poważnie. Tym bardziej, że jeszcze nikomu się nie chwaliliśmy, a ciuchów maskujących brzuch zaczyna brakować…
![]()
po wcześniejszych ciążach wszystko w brzuchu już jest porozciągane, poza tym organizm już wie ile miejsca dziecko potrzebuje i od razu robi przestrzeńJuż troszkę może być widać brzuszek , zwłaszcza jeśli to kolejna ciąża jednak w większości to wzdęcia.Narządy się ściskają a jak się zje to żołądek i jelita się wypełniają jedzeniem i gazami.Ja biorę Espumisan i trochę się brzuch zmniejsza dzięki temu bo od razu ten gaz zaczyna się " ulatniać"ale taka już nasza natura ciężarnych.Dzidzia jest malutka a macica w 11 jest może wielkości grejpfruta,więc tego ciążowego brzucha jest na razie niewiele
![]()
dam za darmo moje nadprogramowe kilogramy. Ile tylko chcesztrzymam kciuki![]()
Wracam dzisiaj do pracy ( co prawda z domu) ale w końcu dobrze się czuje, jeszcze trochę mam zajęte zatoki, ale to już drobiazg.
Też chętnie pozbyłabym się kilku kgdam za darmo moje nadprogramowe kilogramy. Ile tylko chcesz![]()
No ja nawet bardzo czuje się nieswojo sterydy przed ciaza dodały mi kilogramów, żarcie oczywiście tez, aptetyk się wzmógł. Porcje obiadowe po sterydach zdecydowanie się zwiększyły. Ale o chudnięciu pomyśle za kilka miesięcy, teraz staram się zdorow odżywiać. Choć czasem wskoczy coś nie zbyt zdrowego ale pysznegoTeż chętnie pozbyłabym się kilku kg![]()