Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści!Jestem po prenatalnychwszystko ok, bez wskazań do dalszych badań
z OM 12+4 z usg 12+6. Chyba mogę prawdziwie na spokojnie się zacząć cieszyć
ruchliwy osobnik, obecnie 6,5cm
super wiadomość! Wszystkie czekamy na takie wynikiJestem po prenatalnychwszystko ok, bez wskazań do dalszych badań
z OM 12+4 z usg 12+6. Chyba mogę prawdziwie na spokojnie się zacząć cieszyć
ruchliwy osobnik, obecnie 6,5cm
Tak! To moja druga ciąża.Dziewczyny macie już widoczne brzuszki? Nie potrafię zrozumieć jak do tego doszło, ale kończę 11 tydzień a mam brzuch jak w 6 miesiącu w pierwszej ciążyjestem przerażona, poważnie. Tym bardziej, że jeszcze nikomu się nie chwaliliśmy, a ciuchów maskujących brzuch zaczyna brakować…
![]()
Nie musisz prosić o receptę na clexane. Neoparin to odpowiednik. Także wystarczy że przy realizacji recepty poprosisz że chciałabyś odpowiednikKurcze, no właśnie czytałam, że igły ma lepsze, chyba poproszę Panią doktor o zmianę preparatu i zobaczę czym się lepiej robiZwłaszcza, ze mąż w życiu strzykawki nie dotknie nawet nie mówiąc o zrobieniu zastrzyku, boi się, że „popsuje dziecko”
![]()
Ty juz prawie całkiem zdrowa, a u mnie jeszcze resztki kataru i kaszlu trzymają, jutro miną 2 tygodnieCześć
Ciągle czekamy na dołączenie do forum prywatnego.
Co tam dziewczyny u Was?
Jakie macie plany na weekend?
Ja już prawie całkiem zdrowaWybieram się do siostry w odwiedziny.
To dobrze że już doszłaś do siebieCześć
Co tam dziewczyny u Was?
Mój mały ciągle gorączkuje. Co prawda zwiększają się już odstępy między gorączką ale no jednak jak chwyci to do 38 od razu dobija. Od tygodnia mamy "remont" a dokładniej zabraliśmy się za rozbiórkę domku 100letniego obok naszego domu. Domy były przyklejone do siebie więc hałas przy rozbiórce niemiłosierny. Po rozbiórce robią jeszcze taras, podnoszą i wyrównują teren.... Ci skończą w przyszłym tyg to w połowie października przyjdzie ekipa remontować całą górę domu. Wszystko od podstaw.. Jak to w starym domu... Więc kurzu i brudu mam pełno w domu..Cześć
Co tam dziewczyny u Was?
HejkaCześć
Co tam dziewczyny u Was?