nataliaw
Zaciekawiona BB
Ja czekamOk, w takim razie proszę jeszcze o informację pozostałe dziewczyny, które ubiegały się o dostęp na wątek prywatny, a dalej nie mają dostępu. Razem z @powerpuff wyślemy jeszcze raz informację do głównego moderatora.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekamOk, w takim razie proszę jeszcze o informację pozostałe dziewczyny, które ubiegały się o dostęp na wątek prywatny, a dalej nie mają dostępu. Razem z @powerpuff wyślemy jeszcze raz informację do głównego moderatora.
ja nadal czekam..Ok, w takim razie proszę jeszcze o informację pozostałe dziewczyny, które ubiegały się o dostęp na wątek prywatny, a dalej nie mają dostępu. Razem z @powerpuff wyślemy jeszcze raz informację do głównego moderatora.
Ja to mam taki problem,że wypluwam czerwoną pianę,dziąsła nabrzmiałeo to nie zazdroszczę, chociaż przy myciu zębów też mnie trochę mdli jeszcze. No nic przetrwamy to jakoś![]()
Ja tez! O 10:00za tydzien w piątek mam![]()
A można jeszcze się „dopisać”? Jeśli tak, to jak? lubię tu do Was zaglądać, choć przez ciagle mdlosci mało się udzielałam. Ale mam wrażenie, choć po tym horrorze, który przeszłamOk, w takim razie proszę jeszcze o informację pozostałe dziewczyny, które ubiegały się o dostęp na wątek prywatny, a dalej nie mają dostępu. Razem z @powerpuff wyślemy jeszcze raz informację do głównego moderatora.
Robię mam nadzieje, że już ostatnią listę, dlatego że my nie mamy uprawnień do wrzucania osób do prywatnego wątku- listę osób chętnych musimy wysłać do głównego moderatora, którym jest aniaslu i potem już możemy tylko czekać.Ja tez! O 10:00będę Panietać o Tobie
A można jeszcze się „dopisać”? Jeśli tak, to jak? lubię tu do Was zaglądać, choć przez ciagle mdlosci mało się udzielałam. Ale mam wrażenie, choć po tym horrorze, który przeszłam( a pewnie tylko Wy mnie rozumiecie) boje się mówić tego głośno - że już powoli przechodzi ta wątpliwa przyjemność w zgagę. Ale chyba już wole żeby mnie rura piekła, niż siedzieć z głowa w sedesie all day long
![]()
może wez magnez? Ja biorę prewencyjnie 3x1 asmag, odpoczywaj, dobrze, że masz mamę do pomocy. Jak wyszła wysypka, to już przechodzi.Cześć, nowy tydzień nowe objawy...
Maly wczoraj dostał wysypki na całym ciele. Więc to co go chwyciło to trzydniówka. Gorączka minęła a pojawiła się wysypka....znowu w domu. Mnie od wczoraj boli podbrzusze... Popołudniu pożarłam się z mężem i od tego momentu mnie trzyma.. Na szczęście jutro 15.20 wizyta. Mama moja od rana przyszła i z małym siedzi a ja odpoczywam. Wczoraj miałam dreszcze i byłam meeega słaba
biorę teraz trochę mniej magnezu ale dość długo brałam 4tab magne b6 forte i 4 tabl adparaginianumoże wez magnez? Ja biorę prewencyjnie 3x1 asmag, odpoczywaj, dobrze, że masz mamę do pomocy. Jak wyszła wysypka, to już przechodzi.