Kedia
Aktywna w BB
Te zakresy są tak szerokie, że nie martwiłabym się tym zupełnieTrzymam się tego zakresu, który znalazłam, 4+4 to przecież 5 tydzień.
5. tydzień 217–8245 mlU/ml
Chciałam się uspokoić sprawdzaniem bety i jakoś mi to nie wyszło xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te zakresy są tak szerokie, że nie martwiłabym się tym zupełnieTrzymam się tego zakresu, który znalazłam, 4+4 to przecież 5 tydzień.
Blizniaki takie jak moja dwójką? Nigdy w życiu.Ja bym chciała bliźniaki![]()
U mnie już widać, mam obwod pasa 10 cm wiekszy.Ja planuję wytrzymać do około 12 tygodnia - przynajmniej do prenatalnych pierwszych. Choć obawiam się, że będzie widać już i ciężko będzie tuszowaćw pierwszej ciąży mówiliśmy w okolicy 10 tygodnia, tak się cieszyliśmy, nie mogliśmy się doczekać.
Zależy jakie macie relacje - jeśli odpukać coś by się miało podziać złego, też byście tym osobom o tym mówili - to myślę, że nawet po pierwszej wizycie można![]()
4+4 to 4 tc. Liczą się skończone tygodnie. Ale luz, w pierwszej ciazy mialam w 5 tc betę jak na koniec 6, teraz teraz w 4 jak w 5. I mam po 1 dziecku na ciążę, nie ma co schizowac z tymi bliźniakami od razu.Trzymam się tego zakresu, który znalazłam, 4+4 to przecież 5 tydzień.
To będzie niespodzianka.No właśnie spotkamy sie z moimi rodzicami i rodzeństwem za 2 tygodnie, a mamy relacje super i myślę, że i tak by wiedzieli, gdyby coś poszło nie tak. A wiadomość o ciąży to by była bomba, bo nawet nie wiedzą, że się staramy![]()
My mamy w zamiarze poczekać do prenatalnych. Mieszkamy ok. 400km od rodziców, więc to trochę wyprawa, a chcemy to zrobić osobiście żeby zobaczyć reakcję na pierwsze wnuczęJa dopiero będę się umawiać, myślę że na przyszły tydzień, bo po cichu liczę że już coś będzieteraz jestem 4+1
Z ciekawości - kiedy mówicie rodzicom o ciąży? Jak mi potwierdzą to na bank nie wytrzymam do 12 tygodnia![]()
Mówisz że będzie już widać koło 12?Ja planuję wytrzymać do około 12 tygodnia - przynajmniej do prenatalnych pierwszych. Choć obawiam się, że będzie widać już i ciężko będzie tuszowaćw pierwszej ciąży mówiliśmy w okolicy 10 tygodnia, tak się cieszyliśmy, nie mogliśmy się doczekać.
Zależy jakie macie relacje - jeśli odpukać coś by się miało podziać złego, też byście tym osobom o tym mówili - to myślę, że nawet po pierwszej wizycie można![]()
Ja czekam do usgJa dopiero będę się umawiać, myślę że na przyszły tydzień, bo po cichu liczę że już coś będzieteraz jestem 4+1
Z ciekawości - kiedy mówicie rodzicom o ciąży? Jak mi potwierdzą to na bank nie wytrzymam do 12 tygodnia![]()
U mnie było widać w 10. Jestem mega drobna, niska i szczupła, brzuch miałam bardzo szybko. I bardzo dużyMówisz że będzie już widać koło 12?
W poprzedniej ciąży do 5mca nie miałam w ogóle brzucha i mam nadzieję że teraz będzie tak samo![]()
Podobno w drugiej widać szybciejMówisz że będzie już widać koło 12?
W poprzedniej ciąży do 5mca nie miałam w ogóle brzucha i mam nadzieję że teraz będzie tak samo![]()
obydwie macie racjęBlizniaki takie jak moja dwójką? Nigdy w życiu.
U mnie już widać, mam obwod pasa 10 cm wiekszy.w pierwszej ibcy ludzie w 8 tc widzieli, w drugiej w 6 Pani dr meza spytała, czy jestem w ciąży. Takze nie ma co ukrywać.
4+4 to 4 tc. Liczą się skończone tygodnie. Ale luz, w pierwszej ciazy mialam w 5 tc betę jak na koniec 6, teraz teraz w 4 jak w 5. I mam po 1 dziecku na ciążę, nie ma co schizowac z tymi bliźniakami od razu.![]()
W 30 dniu 1 ciąży czyli 4+2 miałam wynik 2310, wiec to mnie trochę uspokoiło terazBlizniaki takie jak moja dwójką? Nigdy w życiu.
U mnie już widać, mam obwod pasa 10 cm wiekszy.w pierwszej ibcy ludzie w 8 tc widzieli, w drugiej w 6 Pani dr meza spytała, czy jestem w ciąży. Takze nie ma co ukrywać.
4+4 to 4 tc. Liczą się skończone tygodnie. Ale luz, w pierwszej ciazy mialam w 5 tc betę jak na koniec 6, teraz teraz w 4 jak w 5. I mam po 1 dziecku na ciążę, nie ma co schizowac z tymi bliźniakami od razu.![]()