Ja jadam, jak w każdej ciazy, bulki z pastella z makreli, serem żółtym i pomidorem. To mi najlepiej wchodzi.Nie smakował mi dziś obiad... W ogóle ziemniaki miały dziwny smak już wczoraj, K. mówił, że dobre... Ziemniaki ble i kotlet z karkówki też ble.Jutro zrobię pomidorową to może będzie bardziej zjadliwe
![]()
reklama
Aleksandraan
Fanka BB :)
To chyba loteria tak naprawdę z tą betą i bliźniakami. Przyrosty mamy tu wszystkie bardzo podobne, ja miałam po 72h przyrosty z 304 na 1587U mnie dzisiejsza beta 1113, w poniedziałek było 403![]()

Bettytje
Zaciekawiona BB
Ja też 31 lat i pierwsza ciążaZgłaszam się31 lat (jeszcze nie skończone
) i pierwsza ciąża.

Bettytje
Zaciekawiona BB
BelgiaJa pomorze zachodnie
Kogo tu jeszcze mamy?![]()

Majorkaaaa
Mi na razie wszystko, ale nie spodziewam się niczego innegoJa jadam, jak w każdej ciazy, bulki z pastella z makreli, serem żółtym i pomidorem. To mi najlepiej wchodzi.

Marta_322332
Ktoś już na mdłości?? Ja 5+4 i narazie zero.
Bobry
Oj, nie, nie, ja jeszcze czekam na pierwszą wizyte, jeszcze nie wiem co się w moim brzuchu czaiTo chyba loteria tak naprawdę z tą betą i bliźniakami. Przyrosty mamy tu wszystkie bardzo podobne, ja miałam po 72h przyrosty z 304 na 1587super, że znalazły się u Ciebie dwie fasolki.
![]()

Aleksandraan
Czyli pomyliłam mamy, nie spojrzałam na nick.Oj, nie, nie, ja jeszcze czekam na pierwszą wizyte, jeszcze nie wiem co się w moim brzuchu czai![]()

czekam dalej na odpowiedź. Ja bym raczej z czwórką dzieci sobie nie dała rady, jeszcze młoda nie będzie miała 2 lat (będzie miała 2 miesiące mniej) jak urodzę kolejne

czyli beta widzę na ten moment przyrasta nam wszystkim bardzo podobnie.

Aleksandraan
U mnie nic nie ma, ani piersi, ani nudności, nawet z podbrzuszem jest ok. Momentami mam tak, że mi niedobrze przez max minutę, popołudniu albo wieczorem, ale nie codziennie.Ktoś już na mdłości?? Ja 5+4 i narazie zero.
reklama
Marta_322332
ok ja narazie tylko cycki. Bolące strasznie. Poza tym zero objawów.U mnie nic nie ma, ani piersi, ani nudności, nawet z podbrzuszem jest ok. Momentami mam tak, że mi niedobrze przez max minutę, popołudniu albo wieczorem, ale nie codziennie.