meli24
Moderator
Właśnie, o tym też pomyslałam, że może to dlategoMoje wszystkie podobne.ale mam wrażenie, że co ciaza, to objawy nieco słabsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie, o tym też pomyslałam, że może to dlategoMoje wszystkie podobne.ale mam wrażenie, że co ciaza, to objawy nieco słabsze.
Cudowne wieści!Ja już po wizycie, 5/6 tydzień, dokładnie ustalić się na kolejnym usg, piękny pęcherzyk z zarodkiem 2mm i był pulsujący punkcik.kolejna wizyta 6.09, ale w międzyczasie pójdę gdzieś na NFZ po skierowanie na badania, bo moja gin nie ma nic przeciwko.
Zresztą to Pani ordynator w szpitalu, bardzo w porządku kobieta.![]()
Ja już po wizycie, 5/6 tydzień, dokładnie ustalić się na kolejnym usg, piękny pęcherzyk z zarodkiem 2mm i był pulsujący punkcik.kolejna wizyta 6.09, ale w międzyczasie pójdę gdzieś na NFZ po skierowanie na badania, bo moja gin nie ma nic przeciwko.
CudownieJa już po wizycie, 5/6 tydzień, dokładnie ustalić się na kolejnym usg, piękny pęcherzyk z zarodkiem 2mm i był pulsujący punkcik.kolejna wizyta 6.09, ale w międzyczasie pójdę gdzieś na NFZ po skierowanie na badania, bo moja gin nie ma nic przeciwko.
mnie juz tez brzuch praktycznie nie boli, na poczatku przez kilka dni prawie non stop czulam rozciaganie i takie ‚kotlowanie’, a teraz raz na jakis czas tylko cos mnie zaboliDzisiaj 5+4, równo za 2 tygodnie o tej porze będę już po pierwszej wizycie i usg.
W pierwszej ciąży w tym tc to miałam już okropne mdłości i praktycznie wszystko mi śmierdziało. Teraz oprócz tkliwych piersi, zmęczenia i senności nie dolega mi nic. Co prawda pojawiła mi sie dodatkowo pierwszy raz w życiu egzema na prawej ręce, ale nie jestem pewna czy to wyłącznie z powodu ciąży.
Nawet już nie czuje tego ciągnięcia w brzuchu, czy w ogóle jakichkolwiek bóli menstruacyjnych.
Ktoś ma podobnie?
tez tak mysle, ze w ciagu nastepnych tygodni to dopiero objawy sie pozaczynajaa nie jest poprostu za wcześnie??
superJa już po wizycie, 5/6 tydzień, dokładnie ustalić się na kolejnym usg, piękny pęcherzyk z zarodkiem 2mm i był pulsujący punkcik.kolejna wizyta 6.09, ale w międzyczasie pójdę gdzieś na NFZ po skierowanie na badania, bo moja gin nie ma nic przeciwko.