Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uwielbiam ten stan po wizycie , człowiek taki spokojny …Hejja jak na skrzydłach po wczorajszej wizycie latam dziś, sprzątam, nawet mnie jeszcze jakoś nie zemdliło bardzo, ale też za waszą radą żułam już o 5:30 skórkę z bułki w łóżku
![]()
Przy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowymA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
U mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśliPrzy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowym![]()
Ja dowiadywałam się na USG połówkowym.A ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
W poprzedniej ciąży jak byłam w ok 12 tyg to lekarz powiedział że na 80% chłopakA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
My 3 października mamy prenatalneU mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśli![]()
ja też biorę PueriaRównież te biorę .. teraz i z synem też brałam .. po 12 tyg przeszłam na pueria Duo . A od położnej dostałam po 12 tyg femibion 2 . Ale zastanawiam się czy brać ..czy zostać przy puerii.
zalezyA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?