Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitamyCześć dziewczyny! Licząc od ostatniej miesiączki, jest to 5 tydzieńMoja pierwsza ciąża. Mam pytanko, ponieważ na 19 sierpnia mam do ginekologa, jak przebiega wizyta? Czy badanie będzie odbywało się dopochwowo czy jak?
Jest już szansa, że zobaczymy mała istotkę na ekranie?WitamyTak, dopochwowo. Dopiero na późniejszym etapie przez brzuch
Jak teraz jesteś w 5 tygodniu, a wizytę masz 19 sierpnia to tak, raczej powinien być już zarodek z sercemJest już szansa, że zobaczymy mała istotkę na ekranie?![]()
Witamy i gratulujęMelduję się i ja z terminem na 04.04.2025 r.
Mam synka, który w tym roku skończy 6 lat.
Do tej pory wykonałam test, sprawdziłam przyrost bety i w końcu w czwartek byłam na pierwszym USG żeby potwierdzić prawidłową lokalizację ciąży. Za tydzień mam kolejna wizytę, na której powinno być już widoczne serduszko.
Ostatnia miesiączka 30 czerwca, trochę jeszcze jestem zielona w temacie liczenia. Poszłam do ginekologa na kontrolę 29 lipca i położna powiedziała, że to ledwo 3 tydzień, troszeczkę się pogubiłamJak teraz jesteś w 5 tygodniu, a wizytę masz 19 sierpnia to tak, raczej powinien być już zarodek z sercem![]()
To na pewno, ale tak na prawdę dopiero jak czuć ruchu dziecka to człowiek jest spokojniejszy, bo codziennie czuć dzieckoJa myślę, że po lekarzu odczuje większy spokój![]()
Witaj na pokładzieCześć dziewczyny! Licząc od ostatniej miesiączki, jest to 5 tydzieńMoja pierwsza ciąża. Mam pytanko, ponieważ na 19 sierpnia mam do ginekologa, jak przebiega wizyta? Czy badanie będzie odbywało się dopochwowo czy jak?
Gratuluję i witaj w naszym gronieMelduję się i ja z terminem na 04.04.2025 r.
Mam synka, który w tym roku skończy 6 lat.
Do tej pory wykonałam test, sprawdziłam przyrost bety i w końcu w czwartek byłam na pierwszym USG żeby potwierdzić prawidłową lokalizację ciąży. Za tydzień mam kolejna wizytę, na której powinno być już widoczne serduszko.
U mnie ostatnia miesiączka 25 czerwiec, według aplikacji i średniej długości cykli( miałam nieregularne cykle przez kp) dziś jestem 5+5.Ostatnia miesiączka 30 czerwca, trochę jeszcze jestem zielona w temacie liczenia. Poszłam do ginekologa na kontrolę 29 lipca i położna powiedziała, że to ledwo 3 tydzień, troszeczkę się pogubiłam![]()