• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Dwie godziny temu pytałam o paznokcie. Później zaczęłam się szykować do endokrynologa na wizytę. Poszłam siku, podtarlam się i zobaczyłam krew. Nie był to krwotok, ale krwawienie, jasno czerwone. Zadzwoniłam do mojej ginekolog i kazała jechać na izbę
Aktualnie jestem na oddziale do jutra. Jestem po usg i bąbelek zyje, rusza się i serduszko bije. Taka ulga
🥰🥰🥰 Mam nisko łożysko. Nic więcej nie wiem. Tak się bałam ze poroniłam. Ja zwariuje w tej ciazy chyba 🤕🤕
Współczuję stresu. Najważniejsze że maluszek ma się dobrze.
Lekarze nie mówili skąd mogło być krwawienie?

reklama
Trochę mnie dziwi bo ostatnie badania tarczycy robiłam w styczniu tego roku i było wszystko okej ale właśnie od jakiegoś czasu miałam podobne objawy z tym, że o lekkim nasileniu jedynie włosy leciały wręcz garściami (w sumie nadal lecą).
Czyżby w tak krótkim czasie coś się mogło zadziać, że powstało hashimoto🤔

W takim razie mam nadzieję, że i mnie pomogą 😊
to tak zdradliwa choroba mnie z tyg na tydzień dopadła i najgorzej że tak naprawdę zdiagnozowano ją po roku ..

Cześć Dziewczyny, mało się udzielam bo to moja pierwsza ciąża i nic nie wiem, ale za to czytam co tu piszecie i się „doszkalam” ;)
Stresowałam się bardzo od samego początku ciąży, bo mam 36 lat i się naczytałam o zwiększonym ryzyku ZD i innych chorób genetycznych, ale odetchnęłam z ulgą bo dostałam wyniki Panoramy i są zgodne z oczekiwaniami :)
Teraz oczywiście już myślę o usg prenatalnym, które mam za tydzień… mam nadzieję, że takie podejście minie wraz z pierwszym trymestrem bo fioła dostanę 😀
No i dużym plusem tego testu jest fakt, że określa płeć, będzie chłopak 💪😀

Cześć Dziewczyny, mało się udzielam bo to moja pierwsza ciąża i nic nie wiem, ale za to czytam co tu piszecie i się „doszkalam” ;)
Stresowałam się bardzo od samego początku ciąży, bo mam 36 lat i się naczytałam o zwiększonym ryzyku ZD i innych chorób genetycznych, ale odetchnęłam z ulgą bo dostałam wyniki Panoramy i są zgodne z oczekiwaniami :)
Teraz oczywiście już myślę o usg prenatalnym, które mam za tydzień… mam nadzieję, że takie podejście minie wraz z pierwszym trymestrem bo fioła dostanę 😀
No i dużym plusem tego testu jest fakt, że określa płeć, będzie chłopak 💪😀
Gratuluję dobrych wyników. Teraz już będzie tylko z górki.

A miałaś wcześniej przeczucia co do płci?

Gratuluję dobrych wyników. Teraz już będzie tylko z górki.

A miałaś wcześniej przeczucia co do płci?
Żadnych, chociaż jak teraz o tym myślę to ubranka zawsze podobają mi się bardziej chłopięce… sama trochę jestem „chłopczyca” 😉😀 więc tak musiało być 😉

A wyjaśnijcie mi jeszcze proszę co macie na myśli pisząc o „prywatnym wątku” czy jakoś tak? Marna ze mnie forumowiczka 😀

Żadnych, chociaż jak teraz o tym myślę to ubranka zawsze podobają mi się bardziej chłopięce… sama trochę jestem „chłopczyca” 😉😀 więc tak musiało być 😉

A wyjaśnijcie mi jeszcze proszę co macie na myśli pisząc o „prywatnym wątku” czy jakoś tak? Marna ze mnie forumowiczka 😀
Planujemy zwrócić się z prośbą o założenie prywatnego wątku, tam będziemy miały dostęp i wgląd jedynie my - kwietniowe mamy - i wtedy można dzielić się bardziej intymnymi wpisami, zdjęciami, wynikami itp. 😉

reklama
Możliwe że od za niskiego łożyska, które z czasem powinno się podnieść. uprawiałam seks i miałam orgazm dwa dni temu. To też mogła być przyczyna. Leżę sobie i czekam na lekarza. Jeszcze podbierali krew do badania, będę was informować.
Współczuję, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku ✊ Niestety mam jak Ty, też chyba niedługo oszaleję.. Mi z posiewu moczu wyszła e coli, nie wiem jakim sposobem bo dbam o higienę jak nigdy dotąd. Naczytałam się już o możliwych konsekwencjach przy tych bakteriach i chodzę do tyłu :) Dodatkowo dziś z badań też jak nigdy- anemia. Martwiłam się by cukier nie był za wysoki, tymczasem norma od 70, ja 60.
Dodatkowo moje życie teraz to tylko aby przetrwać dzień, ta koszmarna senność, mdłości i niemoc. Zazdroszczę pozytywnie wszystkim które macie w sobie jakiś wigor. Ja mam go zero.. a dodatkowo ciągle się martwię by wszystko było dobrze z moją już "wisienką" 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry