Banialuka
Fanka BB :)
rozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby byłNo ja jutro się zapisze na prenatalne i tam pewnie lekarz też już może zobaczy plec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby byłNo ja jutro się zapisze na prenatalne i tam pewnie lekarz też już może zobaczy plec
To mi się marzy córeczka, ale od początku czuję że będzie synek.rozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby był) ale jak będzie dziewczynka to też fajnie bo i razem w pokoju jakoś tak łatwiej w razie czego i cichów na dziewczynkę mam od groma - moja ma 10 miesięcy i mam 2 siostry -1,5 roku i 4 lata. a co do infekcji i wyników to jak zwykle jak nie psi urok to
koniec końców będziesz mieć piękne i zdrowe dziecko
nie ma innej opcji
Zawsze się możemy ciuchami powymieniaćrozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby był) ale jak będzie dziewczynka to też fajnie bo i razem w pokoju jakoś tak łatwiej w razie czego i cichów na dziewczynkę mam od groma - moja ma 10 miesięcy i mam 2 siostry -1,5 roku i 4 lata. a co do infekcji i wyników to jak zwykle jak nie psi urok to
koniec końców będziesz mieć piękne i zdrowe dziecko
nie ma innej opcji
@Tinulka, a skąd te przeczucia? Moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem na co zwracać uwagę. W sumie to nie mam żadnych przypuszczeń, tym bardziej, że to dwójka, ale tak marzy mi się parka, jeeeny!To mi się marzy córeczka, ale od początku czuję że będzie synek.
Mój Michał to na razie totalny synek mamusi, czasem aż za bardzo, mam nadzieję że w mu to przejdzie, znajdzie sobie żonę i nie będzie całe życie mieszkał u mamusi
Moją córką chciałaby teraz siostrę, mój mąż też wolałby córkę ale to dla tego że Michał to straszny ancymon jak wszyscy chłopcy w jego rodziniea Gabi od małego była łatwa w obsłudze.
To pierwsza będziesz po, daj znać!Ja również jutro mam prenatalne, o 8:40Obyśmy trafiły na dobrych lekarzy
![]()
Ja tak samo, tym bardziej, że muszę dojechać 60 km, ale mój mąż jest ze mną na każdej wizycie. Mega wsparcie przy pierwszej ciążyTo pierwsza będziesz po, daj znać!
Ja zabieram jednak Męża ze sobą![]()