Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja znowu od zapachu kawy bymTrzymam kciuki.
Na przyszłość mi bardzo pomogło jak podczas picia glukozy wąchałam kawę, potem na poczekalni też kilka razy zaciągam się zapachem i było lepiej.
Ja do tej pory nie napiłam się kawy i omijam ją szerokim łukiemja znowu od zapachu kawy bym![]()
![]()
ja może tako nie kawa, ale zapach który dopięta z ekspresu.... No cóż kojarzy mi się z jednymJa do tej pory nie napiłam się kawy i omijam ją szerokim łukiem![]()
To zależy od administratora ile ma do zrobienia na forum.Co z tym wątkiem prywatnym? Jest jakaś perspektywa czasowa kiedy zostanie utworzony?
Też tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłamja znowu od zapachu kawy bym![]()
![]()
w jaki sposób przeprowadzają tam badanie wykluczające choroby u dziecka? Tak jak u nas pappa?Wlasnie jestem po wizycie położnej. Zaleciła przed porodem badanie kręgosłupa bo mam 3 przepukliny i żeby nie było problemów z podaniem znieczulenia. Pogadałyśmy sobie od serca, więc mogę liczyć na pełne wsparcie jej, innych położnych lub psychologów gdybym potrzebowała bo w Angli bardzo zwracają uwagę na zdrowie psychiczne. Za 11 dni pierwszy skan i badanie na syndrom Downa i inne choroby. Myślę że dopiero wtedy trochę wyluzuje ale i tak już czuję się trochę lepiej
Kurczę, na razie u nas na grupie same chłopaki się pojawiają, hihiTeż tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłama przed ciążą piłam 4 kawy dziennie.
Ja już po prenatalnych, wszystko ok
Odetchnęłam z ulgą. Termin na 2.04Pani doktor w sumie mało mówiła, ale najważniejsze że powiedziała że wszystko w najlepszym porządku. Byłam z Mężem, siedział sobie na fotelu obok, a obraz z USG był rzucony na ścianę i serduszko była słychać z głośników
Teraz mówię o maluszku Tymon i mam nadzieję, że Mąż się osłuchabo powiedział póki co, że ok… ale może wymyślimy jeszcze coś ładniejszego
Ale nie wydaje mi się…
![]()
U @SweetCookies będzie dziewczynka i u @kolor nadzieji też lekarza mówił że rączkę dziewczynka.Kurczę, na razie u nas na grupie same chłopaki się pojawiają, hihi![]()