Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja znowu od zapachu kawy bymTrzymam kciuki.
Na przyszłość mi bardzo pomogło jak podczas picia glukozy wąchałam kawę, potem na poczekalni też kilka razy zaciągam się zapachem i było lepiej.
Ja do tej pory nie napiłam się kawy i omijam ją szerokim łukiemja znowu od zapachu kawy bym![]()
![]()
ja może tako nie kawa, ale zapach który dopięta z ekspresu.... No cóż kojarzy mi się z jednymJa do tej pory nie napiłam się kawy i omijam ją szerokim łukiem![]()
To zależy od administratora ile ma do zrobienia na forum.Co z tym wątkiem prywatnym? Jest jakaś perspektywa czasowa kiedy zostanie utworzony?
Też tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłamja znowu od zapachu kawy bym![]()
![]()
w jaki sposób przeprowadzają tam badanie wykluczające choroby u dziecka? Tak jak u nas pappa?Wlasnie jestem po wizycie położnej. Zaleciła przed porodem badanie kręgosłupa bo mam 3 przepukliny i żeby nie było problemów z podaniem znieczulenia. Pogadałyśmy sobie od serca, więc mogę liczyć na pełne wsparcie jej, innych położnych lub psychologów gdybym potrzebowała bo w Angli bardzo zwracają uwagę na zdrowie psychiczne. Za 11 dni pierwszy skan i badanie na syndrom Downa i inne choroby. Myślę że dopiero wtedy trochę wyluzuje ale i tak już czuję się trochę lepiej
Kurczę, na razie u nas na grupie same chłopaki się pojawiają, hihiTeż tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłama przed ciążą piłam 4 kawy dziennie.
Ja już po prenatalnych, wszystko ok
Odetchnęłam z ulgą. Termin na 2.04Pani doktor w sumie mało mówiła, ale najważniejsze że powiedziała że wszystko w najlepszym porządku. Byłam z Mężem, siedział sobie na fotelu obok, a obraz z USG był rzucony na ścianę i serduszko była słychać z głośników
Teraz mówię o maluszku Tymon i mam nadzieję, że Mąż się osłuchabo powiedział póki co, że ok… ale może wymyślimy jeszcze coś ładniejszego
Ale nie wydaje mi się…
![]()
U @SweetCookies będzie dziewczynka i u @kolor nadzieji też lekarza mówił że rączkę dziewczynka.Kurczę, na razie u nas na grupie same chłopaki się pojawiają, hihi![]()