Palusia1210
Fanka BB :)
Zrobiłyście tylko jeden test czy robiłyście kilka? A może od razu pobiegłyście na betę? Jak to u was było? Ja zrobiłam dwa
ten drugi musiałam bo nie wierzyłam po tym pierwszym, że to prawda 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobiłam 3 testy, bo tyle kupił mi mąż, w każdy kreska była ciemniejsza.Zrobiłyście tylko jeden test czy robiłyście kilka? A może od razu pobiegłyście na betę? Jak to u was było? Ja zrobiłam dwaten drugi musiałam bo nie wierzyłam po tym pierwszym, że to prawda
![]()
Ponieważ nie mam pomysłu na imię dla dziewczynki to pewnie właśnie dziewczynka będzieA Wy dziewczyny jak macie przeczucia co do płci?
Szansa zawsze jest 50/50 no chyba że się trafią bliźniaki chłopiec i dziewczynkaJa wczoraj jeszcze myślałam, że może dziewczynkaa dziś już, że może chłopiec.. hormony
![]()
Też bym m chciałbym już być chociaż po I prenatalnychPonieważ nie mam pomysłu na imię dla dziewczynki to pewnie właśnie dziewczynka będzie.
Tylko w sumie ja nie mam żadnej preferencji. Czy chłopiec czy dziewczynka radość będzie ta sama
Za to bardzo bym chciała już być na dalszym etapie ciąży
Szansa zawsze jest 50/50 no chyba że się trafią bliźniaki chłopiec i dziewczynka![]()
Dobrze, że są tylko dwie opcjeJa wczoraj jeszcze myślałam, że może dziewczynkaa dziś już, że może chłopiec.. hormony
![]()
Ja zrobiłam bardzo dużo, w sumie to dalej robię, bo mi zostało xd w tej ciąży postanowiłam, że nie robię bety, czekam do usgZrobiłyście tylko jeden test czy robiłyście kilka? A może od razu pobiegłyście na betę? Jak to u was było? Ja zrobiłam dwaten drugi musiałam bo nie wierzyłam po tym pierwszym, że to prawda
![]()